Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Προφυλακίστηκε η 27χρονη που σκότωσε την 48χρονη Κινέζα - Πώς περιέγραψε τη δολοφονία


Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό - Απέδωσε την πράξη της σε ερωτική αντιζηλία - Πως περιγράφει το έγκλημα στην απολογία της η 27χρονη από το Μπαγκλαντές, μητέρα ενός παιδιού έξι ετών.

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία της στον ανακριτή η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 48χρονης Κινέζας. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η νεαρή κατηγορούμενη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ομολόγησε ότι σκότωσε την 48χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Αμέσως μετά την απολογία της κατηγορουμένης, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι η 27χρονη πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 47χρονη ενώ κατά την προανακριτική της απολογία υποστήριξε ότι η ίδια από την περίοδο που συνδέθηκε ερωτικά με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο εργάζονταν αντιμετώπισε σκηνές ζήλιας από το θύμα.

Η 27χρονη φέρεται να επικαλέστηκε περιστατικά κατά τα οποία η 48χρονη, που επίσης εργαζόταν στο κατάστημα, την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα. Για την ημέρα του φόνου υποστήριξε ότι συνάντησε το θύμα τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν.

Όπως είπε προανακριτικά, μόλις μπήκε μέσα στο σπίτι αντιλήφθηκε ότι το θύμα κλείδωσε την πόρτα. Τότε, όπως είπε, ρώτησε την 48χρονη «γιατί το κάνεις αυτό;» και εκείνη της απάντησε: «Τώρα θα μιλήσουμε».

Ωστόσο, σύμφωνα με την κατηγορούμενη η 48χρονη της επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά. Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν. Κατά τη διάρκεια της πάλης οι αντάλλαξαν απειλές και τότε, σύμφωνα με την 27χρονη η 48χρονη την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 27χρονης από το σφίξιμο στο λαιμό ένιωθε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και ότι θα πέθαινε. Τότε, ήταν που όπως είπε στις αρχές, έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και χτύπησε τρεις φορές την 48χρονη στο κεφάλι.

Κατά την κατηγορούμενη, το θύμα δεν σταμάτησε με τα πρώτα χτυπήματα να προσπαθεί να την πνίξει. Ωστόσο, στο τρίτο χτύπημα στο κεφάλι της 48χρονης γυναίκας άρχισε να τρέχει αίμα, τα χέρια της χαλάρωσαν.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η κατηγορούμενη, έπεσε πάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει. Τότε η νεαρή κατηγορούμενη - σύμφωνα πάντα με τα όσα η ίδια κατέθεσε προανακριτικά - έριξε την 48χρονη στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται.

Στην συνέχεια - όπως η ίδια περιγράφει - της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε. Η 27χρονη αναφέρει στην προανακριτική της απολογία πως τότε ήταν που πανικοβλήθηκε, έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι. Όπως κατέθεσε, με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο ενώ φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι.

Η 27χρονη κατέθεσε τέλος πως δεν είπε τίποτα σε κανέναν για τα όσα διέπραξε.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης Γιάννης Φορτώμας μετά το τέλος της απολογίας της 27χρονης δήλωσε: «Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε η εντολέας μου, μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά».
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom