Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας για συγκεντρώσεις σήμερα στα Ειρηνοδικεία της χώρας κατά των πλειστηριασμών


Κάλεσμα απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα για συγκεντρώσεις σήμερα, Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας, με αιχμή τους πλειστηριασμούς. 

Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση «με νέες, μεγάλες, ενωτικές
κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών».

Η κυβέρνηση, υπογραμμίζει η ΛΑΕ «αφού χρησιμοποίησε κάθε μέσον όλο το προηγούμενο διάστημα για να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η λαϊκή κατοικία και περιουσία είναι προστατευμένες και ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγάλους οφειλέτες, για να διασύρει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με συκοφαντίες ότι τάχα προστατεύει αυτούς, που έχουν μεγάλες περιουσίες για να διαλύσει συγκεντρώσεις χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και χημικά εναντίον των διαδηλωτών, απέτυχε σε όλα».

Στην ανακοίνωσή της προσθέτει «μέσα στον πανικό της και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές προχώρησε στην ψήφιση «χουντικής έμπνευσης» νόμου για να μπορεί να οδηγεί ακόμα και στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Δεν θα τους περάσει θα αποτύχουν και αυτή τη φορά».

«Οι μέχρι τώρα επιθέσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ενδυνάμωσαν το κίνημα με αποτέλεσμα την αποχή των συμβολαιογράφων και την αναστολή πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις», σημειώνει η ΛΑΕ.

Καταλήγοντας, η Λαϊκή Ενότητα σημειώνει «θα προστατεύσουμε τις λαϊκές περιουσίες, που αποτελούν τον μόχθο του ελληνικού λαού. Και αυτή την Τετάρτη θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία για να δηλώσουμε πρώτα απ’ όλα ότι τα ιδιώνυμα και οι «χουντικής έμπνευσης» νόμοι δεν θα περάσουν ο αγώνας θα φέρει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: