Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Άγιος Δημήτριος: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον πα-τέρα(ς) που εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του!


- Πρόκειται για παιδιά ηλικίας δέκα και πέντε ετών - Όλα άρχισαν από μία συνομιλία σε site γνωριμιών - Το ραντεβού σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στον Άγιο Δημήτριο, που οδήγησε στη σύλληψη του παιδόφιλου πατέρα.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον πατέρα, στον Άγιο Δημήτριο, που εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του, 10 και 5 ετών! Ακόμα και οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα, παρά την εμπειρία τους, έχουν σοκαριστεί.
Η υπόθεση με τον 44χχρονο παιδόφιλο αποκαλύφθηκε, ύστερα από την καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος γνώρισε τον δράστη σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Η επικοινωνία τους προέκυψε με τη βοήθεια ενός μεσάζοντα, που ήταν φίλος του άνδρα που έκανε την καταγγελία. Ο πατέρας άφησε να εννοηθεί πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά του.
Μετά την συνομιλία τους, έδωσαν ραντεβού σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Ο πατέρας του έστειλε μία selfie με τα παιδιά του, για να τους αναγωρίσει ο άγνωστος άνδρας. Ωστόσο, εκείνος όταν είδε ότι επρόκειτο για ανήλικα παιδιά, πήγε αμέσως στην Αστυνομία και έκανε καταγγελία.
Έτσι, στο εμπορικό κέντρο, μαζί με τον άγνωστο άνδρα βρίσκονταν και αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 44χρονο.

Εικόνες σοκ στο κινητό του πατέρα

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του πατέρα πορνογραφικό υλικό από το διαδίκτυο, καθώς και βίντεο, στα οποία ο ίδιος έκανε ασελγείς πράξεις στο μικρότερο από τα δύο παιδιά του!
Εκτός από τον 44χρονο, συνελήφθη και η μητέρα των παιδιών, η οποία υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε. Επιπλέον, η αστυνομία συνέλαβε και τον μεσάζοντα.
Παράλληλα, το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων παρέλαβε τα δύο παιδιά, τα οποία παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους. Μάλιστα, είναι πιθανό μόλις ο εισαγγελέας πάρει τη δικογραφία στα χέρια του, να ζητήσει εξέταση των παιδιών από ιατροδικαστή.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom