Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Η χορωδία της "Αγίας Σκέπης" Αγρινίου έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (φωτο & βίντεο)


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο,μέσα σε πολύ φιλική
ατμόσφαιρα,τα μέλη του Δ.Σ. Αιτωλοακαρνάνων "Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός" και η χορωδία της "Αγίας Σκέπης" υπό την διεύθυνση της κυρίας Χρυσούλας Τασολάμπρου.


Οι εκπρόσωποι της Αιτ/νίας έζησαν από κοντά τη φιλοξενία του Προέδρου της Δημοκρατίας και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος καθώς και συμβολικά δώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν παιδιά με Σύνδρομο Down έψαλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο.

Εκτός από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, ο οποίος και του χάρισε μια προτομή του Μ. Αλεξάνδρου, τα κάλαντα έψαλαν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, η παιδική νεανική χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης «Αγγέλων Φωνές», η σχολή βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής «Εν Ωδαίς», η χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», τμήμα παραδοσιακών χορών του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός»,η χορωδία «Αγία Σκέπη» του Αγρινίου και η χορωδία «Εν Ψαλτηρίω» του σχολείου ψαλτικής και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να στέλνει μήνυμα ενότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο ελληνικός λαός ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ξέρει να βλέπει μπροστά. Αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και όλοι αποφασισμένοι».

Επίσης η χορωδία  της «Αγίας Σκέπης» έψαλε τα κάλαντα  και στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών κλείνοντας έτσι έναν πολύ μεγάλο κύκλο εκδηλώσεων κι αποχαιρετώντας το 2017 !!

Δείτε περισσότερες φωτο στις αναρτήσεις της κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: