Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Εθνικής - Ηττα και από τη Φινλανδία 0-1 στο Καραϊσκάκη


Ούτε απόψε κατάφερε η Εθνική Ελλάδος να πάρει νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.Aκόμα μία ήττα (η τέταρτη) μέσα στην έδρα της,αυτή τη φορά από την Φινλανδία με 0-1.

Μετά κι απ' αυτή την ήττα χάθηκαν και μαθηματικά πλέον οι όποιες ελπίδες μας για πρόκριση.

Μπορεί ο Κώστας Τσάνας να είναι ο τρίτος κατά σειρά προπονητής σ' αυτή τη διοργάνωση,όμως η ομάδα δεν λέει να πάρει τα πάνω της.Σε επτά αγώνες έχει 5 ήττες και 2 ισοπαλίες (εκτός έδρας και οι δύο).

Με ένα άκρως επιθετικό σύστημα παρέταξε την Εθνική μας στο ντεμπούτο του ο Κώστας Τσάνας, καθώς πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου έβαλε τους Νίκο Καρέλη (δεξιά), Κώστα Φορτούνη (σε ελεύθερο ρόλο) και Χρήστο Αραβίδη (αριστερά).

Ττο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε φορτσάτο στο ματς, απείλησε στο 1ο λεπτό με τον Φορτούνη, άγγιξε το γκολ στο 6ο με την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου και κατέγραψε αρκετές τελικές από πλεονεκτική θέση, αλλά άστοχες (13' Φορτούνης, 19' Μήτρογλου, 38' Καρέλης, 39' Φορτούνης).

Η Φινλανδία, από την πλευρά της, δεν ήταν καλλίτερη,τουναντίον ήταν παντελώς ακίνδυνη, αφού επικεντρώθηκε μόνο στην αμυντική λειτουργία της.....

Ομως στο 75' ο Πογιανπάλο, μετά από συνεχόμενα λάθη της άμυνάς μας, έκανε το σουτ νικώντας τον Καρνέζη και κάνοντας το 0-1!

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στο Ελσίνκι

Για την ιστορία οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Φορτούνης, Αραβίδης (68' Κονέ), Σάμαρης (86' Ταχτσίδης), Μήτρογλου, Καρέλης (77' Φούντας).

Φινλανδία: Χράντετσκι, Αραγιούρι, Αρκιβούο, Ούρονεν, Τόιβιο, Χετεμάι, Σπαρβ, Χάλστι, Ρινγκ, Χαμαλάινεν (46' Σαντίκ, 81' Μάτιλα), Πούκι (67' Πογιανπάλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom