Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο παιδεραστή!


Σοκ στο Πανελλήνιο από την νέα αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,η οποία συνέλαβε επ' αυτοφώρω έναν 40χρονο δράκο παιδεραστή, την στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβάσει σε όχημα τύπου βαν, 13χρονο αγόρι που είχε “ψαρέψει” στο διαδίκτυο, με σκοπό βέβαια να το βιάσει.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επενέβησαν την
κατάλληλη στιγμή και περάσαν χειροπέδες στο δράκο παιδεραστή, ενώ πραγματικά έμειναν έκπληκτοι με αυτά που είδαν στο εσωτερικό του Βαν, το οποίο ο 40χρονος επιχειρηματίας Φ. Λ. στην κυριολεξία είχε μετατρέψει σε κινητή γκαρσονιέρα οργίων με ανηλίκους.

Οι Αστυνομικοί στο Βαν των οργίων βρήκαν ένα στρώμα, σεξουαλικά βοηθήματα και sex toys, σοκολάτες για να κερνά τα ανήλικα που παγίδευε στο διαδίκτυο, βίντεο με ομοφυλοφιλικό πορνό, ακόμα και ουσίες που μπορεί κανείς να αγοράσει σε sex shop.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, οποίος διατηρεί Μίνι Μάρκετ σε περιοχή του Περιστερίου, φαίνεται πως ήταν ένας από τους πλέον δραστήριους Έλληνες παιδεραστές, που ήξερε καλά να κρύβει το αρρωστημένο του πάθος, ενώ παράλληλα είχε φροντίσει να “χτίσει” το προφίλ του καλού και ντροπαλού ανθρώπου, που ενδιαφέρεται μόνο για την δουλειά του και τους συγγενείς του.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο αλλά και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανιζόμενος ως ανήλικος, προκειμένου να προσεγγίζει απρόσκοπτα ανήλικα αγόρια και τελικά να τα παρασέρνει στο Βαν που είχε μετατρέψει σε κινητή γκαρσονιέρα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης δημιούργησαν και οι ιδιοι ψεύτικα προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζονταν ως ανήλικοι, αγόρια ή κορίτσια και έτσι κατάφεραν να έχουν μια πρώτη συνομιλία με τον 40χρονο, για τον οποίο αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο παιδεραστή με ψεύτικο προφίλ, ασχέτως αν εμφανιζόταν ως μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου.

Παράλληλα άρχισαν επισταμένα οι αστυνομικοί να παρακολουθούν τις επαφές του 40χρονου, αλλά και τους διαλόγους που είχε με τον 13χρονο, του οποίου αρχικά προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Όταν τελικά τα κατάφερε, άρχισε να στέλνει στο παιδί φωτογραφίες και βίντεο πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, γράφοντάς του μάλιστα: “συγγνώμη που σου έστειλα αυτό, εάν σε πειράζει δεν θα σου ξανά στείλω” η “Σόρρυ που σε ενοχλώ...”.

Ο συναγερμός ήχησε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν άρχισαν να βλέπουν μηνύματα για επικείμενο ραντεβού του παιδεραστή με το ανήλικο αγόρι, με αποτέλεσμα να βγουν στο δρόμο με τα λαπ τοπ ανά χείρας και τελικά να περάσουν χειροπέδες στον 40χρονο, την ώρα που επιβίβαζε στην κινητή του γκαρσονιέρα το 13χρονο παιδί με σκοπό να το βιάσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom