Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Νέος συναγερμός στο Παρίσι! - Πυροβολισμοί κατά της αστυνομίας

Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγη ώρα σε περιοχή στο νότιο τμήμα του Παρισιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί.

- Δεν αποκλείεται να πρόκειται ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στην αστυνομία και τους υπόπτους για τη σφαγή στο Charlie Hebdo
- Με το δάκτυλο στη σκανδάλη έρευνες για τα αδέλφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί
- Θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι
- Επτά οι συλλήψεις για το μακελειό στο Παρίσι μέχρι στιγμής

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από το μακελειό στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, το Παρίσι αστυνομοκρατείται και νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης όταν έφτασαν αναφορές από την γαλλική πρωτεύουσα για ανταλλαγή πυροβολισμών στα νότια της πόλης! 

ΔΕΙΤΕ LIVE ΑΠΟ ΤΟ FRANCE 24 


 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά από την ανταλλαγή πυροβολισμών. Το iTELE μεταδίδει πως υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός τραυματίας.
Οι ύποπτοι ήταν ένας ή δυο και διέφυγαν με αυτοκίνητο ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες. Άλλες πηγές υποστήριξαν πως ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει με το Μετρό, αλλά συνελήφθη.  
Για την ώρα, η γαλλική αστυνομία δεν συνδέει τους πυροβολισμούς με την αιματηρή επίθεση στη Βαστίλη, όπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στα νότια του Παρισιού, ανάμεσα στις πόλεις Μονρούζ και Μαλακόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom