Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει! - Τρέχουν τώρα να μαζέψουν τις δηλώσεις Ρωμανιά για τις συντάξεις (βίντεο)

"Το Μάρτιο σφίγγουν τα πράγματα για τις συντάξεις"... είπε ο Ρωμανιάς κι άναψε φωτιές στα μπατζάκια της νέας Κυβέρνησης
Βέβαια όταν τα 'λεγε προεκλογικά κατά Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ κέρδιζε πόντους ο ΣΥΡΙΖΑ!


Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία επεσήμανε ο Γιώργος Ρωμανιάς με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega τονίζοντας πως το Μάρτιο θα υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων.

«Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα συντάξεων, καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση», είπε ο νέος γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων.

Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων με καταβολή των τρεχουσών υποχρεώσεων, χαρακτηρίζοντας την «αποτυχημένη».

Δείτε τα βίντεο του Mega:





Στη συνέχεια άρχισε ένας μαραθώνιος δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών για να μαζέψουν τις δηλώσεις Ρωμανιά....

Πρώτη βγήκε η Θεανώ Φωτίου στον ΑΝΤ1



Ακολούθησε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος: "Οι συντάξεις είναι ασφαλείς"

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 παρενέβη τηλεφωνικά ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του Ρωμανιά που έκανε λόγο για δυσκολία καταβολής των συντάξεων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις συντάξεις. Οι συντάξεις είναι ασφαλείς», προσθέτοντας ότι στο βαθμό που εκτελεστούν ορθά οι υποχρεώσεις του Γενικού Λογιστηρίου προς τα ασφαλιστικά Ταμεία οι συντάξεις είναι ασφαλείς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Στρατούλης: Εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων

«Σας διαβεβαιώνω ότι εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τις δηλώσεις του Ρωμανιά που έκανε λόγο για δυσκολία καταβολής των συντάξεων.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Σκουρλέτης για τις δηλώσεις Ρωμανιά περί συντάξεων

Την εμπιστοσύνη του προς τον Γιώργο Ρωμανιά εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας σε ερώτηση για την καταβολή των συντάξεων.

«Ο κ. Ρωμανιάς είναι από τους καλύτερους γνώστες, οπότε νομίζω τις έχετε πάρει ήδη τις πρώτες απαντήσεις σε αυτό το θέμα», είπε ο υπουργός Εργασίας.

Δείτε το βίντεο του Mega:


Επίσης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος, δήλωσε ότι σε 3 με 4 μηνες αν δεν εχουμε μεγαλη ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικων ταμειων δεν θα έχουμε συντάξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom