Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

"Βόμβες" απο 3 ομάδες της Football League στο Κύπελλο Ελλάδος

Χανιά,Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλής πέταξαν έξω ΠΑΣ Γιάννινα,Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό με νίκες μέσα στις έδρες των ομάδων της Super League και προκρίθηκαν πανηγυρικά στη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος

Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και οι ομάδες της Football League το αποδεικνύουν.Μετά τις προκρίσεις του Ηρακλή και του Απόλλωνα Σμύρνης χτες, ήρθε σήμερα η σειρά του ΑΟ Χανιά.

Τα Χανιά ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα και απέκλεισαν τον ΠΑΣ


Ο ΑΟ Χανιά έκανε επική ανατροπή στους Ζωσιμάδες και κατάφερε στα πέναλτι να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στην Κρήτη και προκρίθηκε στους "8" του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Κρητικοί που είχαν ηττηθεί με 2-1 στην έδρα τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρέθηκαν να χάνουν και στο δεύτερο ματς από το γκολ του Σαπαλίδη στο 39', όμως δεν λύγισαν.

Ανέτρεψαν στο δεύτερο μέρος την εις βάρος τους κατάσταση και με τα γκολ του Κρητικού και του Γκότοβου έστειλαν το ματς στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι παρά το ότι στο τέλος ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει το εισιτήριο. Στα πέναλτι οι Κρητικοί ήταν απόλυτα εύστοχοι ενώ ο Μανιάς έχασε το πέναλτι και ο ΑΟ Χανιά πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Απόλλωνας συνέτριψε χτες (1-4) και «πέταξε» εκτός τον Λεβαδειακό μέσα στη Λειβαδιά

Ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αφού στον 2ο αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Λεβαδειακού.

Ο πρώτος αγώνας στη Ριζούπολη είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Ο Ηρακλής άφησε τον Αστέρα Τρίπολης εκτός Κυπέλλου

Ο Ηρακλής πέτυχε μια ακόμα  έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς απέκλεισε χτες  τον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας 1-0 στο "Θεόδωρος Κολοκτρώνης". Χάρη στο γκολ του Ρομάνο στο 56΄ ο "Γηραιός" πήρε την πρόκριση στους "8", καθώς το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Αύριο αναμένεται ακόμα μία ομάδα της Football LeagueΑΕΚ,να πετάξει έξω ομάδα  της Super League,την Κέρκυρα καθώς στον πρώτο αγώνα στο νησί ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Οπότε στη φάση των "8" οι μισές ομάδες θα είναι από τη Β' κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom