Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ (1-2) στην Τούμπα (βίντεο με τα γκολ)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Εκπληκτική εμφάνιση από τους Αγρινιώτες που χτύπησαν το παιχνίδι από την αρχή,δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ πολύ νωρίς.

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού,που έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην 4η θέση της βαθμολογίες και πλέον βλέπει Ευρώπη στον ορίζοντα.Το τελικό 1-2 θεωρείται δίκαιο,παρά τις πολλές διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ!Και τα δύο γκολ ο Αλβες,ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε σκοράρει.

Ενδιαφέρον στοιχείο της αναμέτρησης οι πολλές ΠΑΟΚτζήδικες παρουσίες στην ομάδα του Παναιτωλικού...

Στο 1΄ πρώτη επίθεση για τον Παναιτωλικό, με τον Βιγιαφάνες να κάνει ένα γύρισμα μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κατσικάς διώχνει χωρίς δυσκολία

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στο 7':Φάουλ του Μαρτίνεζ από αριστερά, ο Βίτορ δεν διώχνει καλά, ο Κλάους πέφτει στα πόδια του Κούσα, ο Δημητρόπουλος δείχνει χωρίς δισταγμό το σημείο του πέναλτι και δίνει κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη Ο Αλβες αναλαμβάνει την εκτέλεση, σουτάρει στη δεξιά γωνία του Ιτάνζ, που πέφτει σωστά, αλλά η μπάλα πηγάινει κάτω από το κορμί του και καταλήγει στα δίχτυα.(δείτε το εδώ)

Στο 10΄ Ο Κάπελ "τσιμπάει" προ του Κατσικά, μπαίνει μόνος του στην περιοχή, πλασάρει τον Ιτάνζ, που αποκρούει. Η φάση έχει ξεκινήσει, βέβαια, από επιθετικό φάουλ του Κάπελ στον Βίτορ...

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να συνέλθει από το κακό ξεκίνημα, κέρδισε το πρώτο του κόρνερ στο 15', αλλά η εκτέλεση του Ρατς έφυγε απευθείας άουτ.

Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό μετά το γκολ του στο 20'. Ο Μαρτίνεζ βρίσκει υπέροχα τον Αλβες, αυτός κατεβάζει που μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, πλασάρει τον Ιτάνζ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγαίνει, κλείνει καλά την εστία του και διώχνει.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε καλά στην κόντρα στο 27', ο Σκόνδρας δίνει στον Περέιρα, ο Αργεντινός όμως κάνει τη χειρότερη επιλογή και το βιαστικό του σουτ έξω από την περιοχή, φεύγει ψηλά άουτ.

Ο Αθανασιάδης κάνει τη σέντρα από δεξιά στο 29', η μπάλα φτάνει στον Τζανδάρη, αυτός πλασάρει έξω από την περιοχή, ο Κούσας με το κεφάλι διώχνει σε κόρνερ.

Ο Μαρτίνεζ επιχειρεί ένα καλό σουτ από μεγάλη απόσταση στο 33', η μπάλα σκάει μπροστά από τον Ιτάνζ στο βρεγμένο τερέν και φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι. Ο Ιτάνζ πάντως φαινόταν να ελέγχει την πορεία της.

Σέντρα του Ρατς από αριστερά στο 41', η μπάλα φτάνει στην άλλη πλευρά στον Σκόνδρα που διεκδικεί με τον Κάπελ, ο μπακ του ΠΑΟΚ πέφτει μέσα στην περιοχή, ο Δημητροπουλος του λέει να σηκωθεί.

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και με τη θέληση να ανατρέψει το 0-1 εις βάρος του,όμως και ο Παναιτωλικός ήθελε τους βαθμούς και δεν το έβαζε κάτω.

Ο Βιγιαφάνες στο 47' γυρνάει επικίνδυνα μέσα από την περιοχή, ο Σκόνδρας σωστά τοποθετημένος απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές,αλλά και πολλά... νεύρα τόσο εντός,όσο και εκτός γηπέδου...


Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 56': Ο Ρατς εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Νομπόα κάνει μόνος του τη σκαστή κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία του Στεφανάκου.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ο Παναιτωλικός έχει οχυρώσει καλά τα μετόπισθέν του.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 73':Ο Μακ πήρε την μπάλα απ' τον Νομπόα, από τα αριστερά και αφγού άδειασε τον Μπεχαράνο πλάσαρε τον Στεφανάκο για το 1-1!!!(δείε το εδώ)

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 84': Γύρισμα του Μαρτίνες από τα αριστερά, ο Ιτάνζ έδιωξε τελευταία στιγμή αλλά συγκρούστηκε με τον Κατσικά και τραυματίστηκε.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης παίχτηκαν στην περιοχή του Στεφανάκου σε μια απέλπιδα του ΠΑΟΚ να πετύχει το γκολ της νίκης...

Κι ενώ όλα έδειχναν τελικό αποτέλεσμα το 1-1,ο Αλβες είχε διαφορετική άποψη...

Ακριβώς στη λήξη του αγώνα βγήκε τετ α τετ από κάθετη μπαλιά του Γοδόι και αφού πέρασε τον Ιτάνζ πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-1!!!!(δείτε το εδώ)

ΠΑΟΚ (Α. Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Κατσικάς (87' Κίτσιου), Νομπόα, Μαντούρο, Τζανδάρης (Μακ 46΄), Σαλπιγγίδης(75' Ρικάρντο Κόστα ), Αθανασιάδης, Περέιρα.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχεράνο, Κέβιν, Κούσας, Εντζεγκουέλε, Γοδόι, Μαρτίνεζ, Φωτάκης(81' Μαλεζάς), Βιγιαφάνες(71' Ρουσκουγιέδα), Κάπελ (Λάζαρ (59΄), Άλβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom