Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Παίρνει άδεια από τον Real FM o Τράγκας,αφού πρώτα έδωσε εύσημα στην κυβέρνηση!

ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΠΛΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ (ΠΡΟΣ ΤΑ)ΚΟΚΚΙΝΑ 

Δεν ξέρω με ποια παράταξη θα κυκλοφορεί αύριο ο Τράγκας: με τη μονή μπλε ή τη ζυγή κόκκινη; Σήμερα το πρωί (το κείμενο γράφτηκε 28/1), πάντως, στον Real fm φορούσε Συριζαίικα. 

Όλοι φίλοι του στην Κυβέρνηση και όλο ευχές. Πώς να τον παρακολουθήσεις; Σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ πάει και έρχεται. Η απορία μου, πάντως, ως προς τη αυριανή θέση του είναι χωρίς αντικείμενο. 

Γιατί από αύριο ο Γιώργος Τράγκας θα είναι σε άδεια για να ξεκουραστεί το στόμα του (κουράστηκε με τόσα που εξέμεσε τον τελευταίο καιρό). Ξέρω, το βρώμικο μυαλό σας πάει στο πονηρό: φεύγει γιατί τι να πει; σκέφτεστε. 

Είναι επικίνδυνη η κατάσταση. Κυκλοφορούν και λίστες ληστές. Τώρα πια χωρίς ασπίδες προστασίας. Σου βάζουν το χέρι στην τσέπη και σου τα παίρνουν σε ελβετικά φράγκα. Το λιγότερο δηλαδή από αυτά που μπορούν να σου κάνουν. 

Καθαρότατη ήταν η φωνή του. Με τις γνωστές κορώνες και τους γνωστότερους λαρυγγισμούς. Απλώς αυτή τη φορά...
όχι κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ισχυρίστηκε ότι η φωνή του είναι κουρασμένη. Έπαθε, είπε, τραχειοσπασμό και θέλει αγρανάπαυση. Δεν ξέρω για τον τραχειο- , αλλά τον σπασμό σίγουρα τον έχει πάθει. Σπασμούς καλύτερα να λες. Τόσο που άρχισε να μοιράζει εύσημα στη νέα Κυβέρνηση. Πάρτε μια ελάχιστη γεύση:

** «Εύστοχη η τοποθέτηση του Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σώφρων άνθρωπος, σοβαρός, από τους σοβαρότερους που έχει συμπεριλάβει ο κ. Τσίπρας στην Κυβέρνηση». 

** «Τα συγχαρητήριά μου στον καθηγητή, τον κ. Κατρούγκαλο. Φλογερός καθηγητής». 

** «Πολλά φιλιά στον φίλο μου τον Παναγιώτη Κουρουμπλή». Έχουν κάνει παλιότερα, είπε, αγώνες μαζί.

** Αδικούν τον Καμμένο όταν τον λέμε αντισημίτη. Τον ξέρει καλά, διαβεβαίωσε, και δήλωσε ότι συμβαίνει το αντίθετο. «Έχει μάλιστα και φίλους στο Ισραήλ». Θερμός υπερασπιστής του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο Τράγκας. «Δεν είναι ούτε ομοφοβικός όπως τον κατηγορούν», είπε.

** Για τον Τσίπρα δεν είχε πολύ ξεσκόνισμα, αλλά ούτε χτυπήματα σαν αυτά των τελευταίων μηνών.«Λαμπερό» τον ανέβαζε συνέχεια και «σταρ» τον κατέβαζε!

Η κριτική του για τη νέα πολιτική κατάσταση αναλώθηκε στο dress code της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Και στο χρώμα του παλτού της που έμοιαζε «σαν γρανίτα από λεμόνι», τόσο που μπορούσες να το γλείψεις. Το δεύτερο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στη Νέα Δημοκρατία. Και στην υπεράσπιση του Σαμαρά.«Προσέξτε», τους είπε, μη τον χάσει το κόμμα. Τον χαρακτήρισε μονόφθαλμο μέσα στους τυφλούς. Αφού ο Καραμανλής δεν φαίνεται διατεθειμένος να επανέλθει και ο Αβραμόπουλος πάει για Πρόεδρος Δημοκρατίας, δεν υπάρχει άλλος καλύτερος για τη θέση του αρχηγού, είπε.

Αυτά τα πολλά με λίγα λόγια. Αν θέλετε να τα εμπεδώσετε βρείτε στο σάιτ του σταθμού την εκπομπή και ακούστε την. Απολαυστικό δίωρο. Καθόλου μαζοχιστικό να την ακούσεις για μία και μοναδική ημέρα. Το αντίθετο...

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να μη τα χώσω στη Γαλλίδα ξερακιανή κυρία. Ρουφιάνα Λαγκάρντ με τη λίστα σου, δεν αφήνεις τους φτωχούς, πλην τίμιους, δημοσιογράφους να είναι σταθεροί στο λειτούργημά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ: Όταν ο Τράγκας έχασε την ψυχραιμία του:: «Ανήκω στην ολιγαρχία, αρχιμαλάκα;».


από Harddog
μέσω το Γρέκι

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ την τελευταία εκπομπή του Γιώργου Τράγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom