Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ευτυχώς Παναγία μου γλιτώσαμε:Ο Χριστόδουλος Ξηρός θα "χτυπούσε" τις φυλακές Κορυδαλλού!

Ήθελε να ελευθερώσει φυλακισμένους! 
Η γυναίκα "μυστήριο" που τον βοηθούσε
Στήνουν ολόκληρο προεκλογικό αγώνα πάνω στην... τρομοκρατία!!!

- Το δήλωσε σοβαρά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας
- Τώρα η ενημέρωση από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
- Και νέες φωτογραφίες από το οπλοστάσιο του Χριστόδουλου Ξηρού
- Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του πάλαι ποτέ μέλους της 17 Νοέμβρη
- Ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό δύο ατόμων

Στην ενημέρωση που γίνεται αυτή την ώρα από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Δ. Τσακνάκη, έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το οπλοστάσιο που διατηρούσε ο "Μανώλης" της 17 Νοέμβρη.


Τον λόγο αρχικά πήρε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τόνισε τα εξής: "Δεν πρόκειται για μία ακόμη σύλληψη ενός τρομοκράτη. Πρόκειται για μία καίρια σύλληψη με σημαντικές προεκτάσεις. Για μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ απέτρεχε ένα σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα στην "καρδιά" του σωφρονιστικού μας συστήματος, δηλαδή στις φυλακές Κορυδαλλού. Κι όλα αυτά εν μέσω προεκλογικής περιόδου και δύο μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου".



Στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας πρόσθεσε πως απετράπη ένα χτύπημα στην ασφάλεια, την σταθερότητα και την δημοκρατία μας.

Οι νέες φωτογραφίες από το οπλοστάσιο, το σχέδιο του "χτυπήματος" και τις πλαστές ταυτότητες


Ήθελαν αίμα...


Πρόσωπο "κλειδί" στην υπόθεση της νεο-τρομοκρατίας είναι η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία χρησιμοποίησε την πλαστή ταυτότητα για την ενοικίαση της γιάφκας της Αναβύσσου τον περασμένο Ιούνιο. 


Σϋμφωνα με πληροφορίες του newsIT, οι αστυνομικοί φέρεται να γνωρίζουν τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας, την οποία και αναζητούν. 

Όσον αφορά τώρα στο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα ήταν αιματηρό, καθώς στις σημειώσεις που βρέθηκαν, γινόταν αναφορά ακόμη και για εξουδετέρωση των εξωτερικών φρουρών, η οποία θα γινόταν με τα όπλα ανά χείρας. 

Θα ήταν ένα από τα πλέον αιματηρά χτυπήματα του αντάρτικου πόλεως στην Ελλάδα!!!!

Χρ. Ξηρός: Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα

Δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Ανάβυσσο, διάβασε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση ο Ξηρός αναφέρει: "Καμία συνεργασία με τους θεσμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμια ανάθεση. Καμια ελπίδα απο κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος ο δικός μας Αγώνας".

Τι είπε ο δικηγόρος του


Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε αντιληφθεί ότι παρακολουθούνταν και θα προσπαθούσε να διαφύγει, είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αφού τον επισκέφτηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου κρατείται από χθες. 

Είπε ακόμα ότι ο Ξηρός δεν ήθελε να συλληφθεί βράδυ, για να μην γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, καθώς δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει το όπλο του. 

Πρόσθεσε ότι ο Ξηρός του δήλωσε πως δεν είναι τζιχαντιστής και γι αυτό τον λόγο δεν ήθελε να συμπλακεί με αστυνομικούς
. Ακόμη, ότι δεν αποδέχεται καμία ενέργεια που τυχόν του αποδίδεται, για το διάστημα που ήταν φυγάς και δεν πρόκειται να δώσει κάποια πληροφορία στο στάδιο της ανάκρισης ή της προανάκρισης, γιατί ο στόχος του ήταν να διαφεύγει της σύλληψης.

«Όλον αυτό τον καιρό, τον έζησε κάτω από έναν ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας, όπως είχε αντιληφθεί και ο ίδιος. Αυτό δεν του έδωσε τη δυνατότητα καμιάς συνεργασίας ή καμία δυνατότητα για οτιδήποτε. Παρέμεινε μόνος προσπαθώντας να κερδίσει την ελευθερία του, κάτω από έναν κλοιό που ένιωθε να στενεύει καθημερινά. Δηλώνει ότι ο ίδιος, με δικές του προσπάθειες προμηθεύτηκε όλον αυτόν τον εξοπλισμό για τον οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος διάβασε και δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού. Ανάμεσα σε άλλα, στην ανακοίνωση ο Ξηρός αναφέρει: «Καμία συνεργασία με τους θεσμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom