Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Από τη μάζωξη των κυριών των κυρίων της Ν.Δ. για τσάι και κέικ (φωτο)

Οταν έχεις λυμένα όλα τα προβλήματά σου...
Η  γαλάζια γυναικοπαρέα της Γεωργίας Σαμαρά φορώντας ασπρόμαυρ

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κυρία Γεωργία Σαμαρά εκεί που κάθονταν ήσυχη στ' αυγά της λέει:βρε δεν φωνάζω τα γαλάζια κορίτσια να γνωριστούμε και να πιούμε κι ένα τσαγάκι μιας κι ο επερχόμενος χειμώνας προβλέπεται άγριος!

Ετσι λοιπόν σκεπτόμενη... η πρώτη κυρία της χώρας προσκάλεσε χτες σε εκδήλωση στο σπίτι της, τις συζύγους των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρόσκληση για τσάι,κέικ και κουλουράκια ήταν αποκλειστικά και μόνο για τις κυρίες των κυρίων βουλευτών της παράταξης!


Ανήμερα λοιπόν που στη Ν.Δ. είχαν τα 40 η σύζυγος του Πρωθυπουργού προσκάλεσε τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ στην οικία της στην οδό Εμμ. Μπενάκη το Σάββατο 4/10 στις 12 το μεσημέρι για ένα τσάι με κουλουράκια και κέικ. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση της συζύγου του Πρωθυπουργού που επιθυμεί να γνωρίσει τις συζύγους των βουλευτών.


Εντυπωσιάζει ο χρόνος που επέλεξε η Γεωργία Σαμαρά να προσφέρει τσάι στις κυρίες: την ώρα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της ΝΔ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εντυπωσιάζει ακόμη και το ότι από τις κυρίες ζητήθηκε να προσέλθουν (όσες το επιθυμούν) χωρίς... δώρα και με casual ντύσιμο.

Το ροκ στυλ που εντυπωσίασε στο τσάι της Γεωργίας Σαμαρά

Με τζιν παντελόνι και χτένισμα που θύμιζε ροκ σταρ εμφανίστηκε η Ιωάννα Λίλη στο τσάι που παρέθεσε η Γεωργία Σαμαρά στις συζύγους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κοτσιδάκια που παρέπεμπαν σε ράστα έκλεψαν τα βλέμματα των υπόλοιπων κυριών που φωτογραφήθηκαν με τη σύζυγο του «γαλάζιου» ευρωβουλευτή, Θεόδωρου Ζαγοράκη.

Δείτε την φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom