Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σακοράφα προς Ευρωπαίους: Οι πολιτικές σας είναι κύριος γεννήτορας των ταλιμπάν, της Αλ Κάιντα, και σήμερα του ISIS


«Να μην αναρωτιέστε γιατί δημιουργήθηκαν οι ταλιμπάν, η Αλ Κάιντα, και το ΙΚ, ούτε γιατί Ευρωπαίοι πολίτες πάνε με τους βαρβάρους», είπε στην ομιλία της χθες στο Ευρωκοινοβούλιο η Σοφία Σακοράφα, δηλώνοντας πώς οι δικές τους πολιτικές «είναι κύριος γεννήτορας όλων αυτών» που σήμερα τους τρομάζουν.

Η παρέμβαση της ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφίας Σακοράφα, έγινε κατά τη χθεσινή ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου μπήκε προς συζήτηση το θέμα των ευρωπαίων τζιχαντιστών.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός ευρωπαίων που εντάσσονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, γεγονός που έχει ανησυχήσει τις ευρωπαϊκές ηγεσίες. Το γεγονός αυτό, ωστόσο,δημιουργεί αντανακλαστικά περεταίρω δαιμονοποίησης συλλήβδην όλων των μουσουλμανικών κινημάτων.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή της η Σοφία Σακοράφα,το «τέρας» που δημιουργήθηκε» και τώρα τους τρομάζει, βρίσκει εξήγηση στα 20 χρόνια που οι Ευρωπαίοι και οι σύμμαχοι τους βομβαρδίζουν όλο τον πλανήτη με πυρηνικά και χημικά, σκοτώνοντας χιλιάδες αμάχους που προσβλητικά ονομάζουν παράπλευρες απώλειες.

Ολόκληρη η παρέμβαση της Σοφίας Σακοράφα για το θέμα των «Ευρωπαίων τζιχαντιστών» στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο
έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η απόλυτη διαστρέβλωση. Ο πατέρας του Φρανγκεστάιν να αναρωτιέται γιατί αυτό που έφτιαξε είναι ένα τέρας.

Αλήθεια, πόσο πιο χυδαία πρέπει να γίνει η πολιτική που ακολουθείτε για να αναγκαστείτε να τη συνδέσετε ευθέως με τα αποτελέσματα της. 20 χρόνια τώρα με διάφορες ευφάνταστες αιτιάσεις, εσείς και οι σύμμαχοι σας βομβαρδίζετε όλο τον πλανήτη με πυρηνικά και χημικά σκοτώνοντας χιλιάδες αμάχους που προσβλητικά ονομάζετε παράπλευρες απώλειες.

Πετάτε στα σκουπίδια δημοκρατικούς θεσμούς, καθαιρείτε εκλεγμένες κυβερνήσεις, απειλείτε λαούς, φτωχοποιείτε έθνη.

Και όλα αυτά απροκάλυπτα και μόνο για τη γιγάντωση των κερδών των 7 ή 17 αδερφών.

• Και απορείτε και αγανακτείτε γιατί γεννήθηκαν οι ταλιμπάν, η Αλ Κάιντα, και σήμερα το ΙΚ.

• Απορείτε γιατί διπλά σας κάθονται ακροδεξιοί και αντιευρωπαϊστές.

•Απορείτε γιατί Ευρωπαίοι πολίτες πάνε με τους βαρβάρους απαρνούμενοι αυτό τον όγκο πολιτισμού που παράγετε.

Οι πολιτικές σας είναι κύριος γεννήτορας όλων αυτών που σήμερα σας τρομάζουν.

-Η μόνη ελπίδα είναι οι αγώνες των λαών.

-Η μόνη λύση είναι η ανατροπή σας».


Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση της Σοφίας Σακοράφα:



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ακτιβιστή: Προσέξτε αυτό το Jesus Christ που μάλλον εν ήδη απορίας ξεστομίζει (ο προεδρεύων της συνεδρίασης;) μετά την αναγγελία του επόμενου ομιλητή. Αναφέρεται προφανώς στα αδιανόητα για την δική του λογική που ειπώθηκαν από την Σοφία Σακοράφα.


από ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom