Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Δείτε ζωντανά την κορύφωση του δράματος από το ναό της Δημοκρατίας


Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί γύρω στα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η αίτηση 4μηνης τουλάχιστον  παράτασης του σημερινού συγκυβερνητικού εξαμβλώματος!

Η πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν είναι παρά ένα μάντρωμα για λίγους ακόμα μήνες όσων προβάτων βγάζουν τα κουφιοκεφαλάκιά τους έξω απ' τη στρούγκα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κάποιοι από τους Ανεξάρτητους Βουλευτές έχουν δηλώσει ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης,ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητάνε να σχηματιστεί κυβέρνηση Εθνικής ενότητας (συνεννόησης τι λένε τώρα) για να μην χάσουν το μισθολάκο τους αφού η επανεκλογή τους μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός.

Παρακολουθήστε live τα δρώμενα,όπως παλιά το θέατρο της Δευτέρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ,πλακα-πλακα,δεν αντεχονται ουτε με σοδα!! Στο στομαχι μου εκατσαν,και σαν φατσες,και σαν εργα !! Τωρα για την περιφημη κυβαρνηση "συνεννοησης"...ας το σκευτει δυο φορες ο Συριζα,γιατι περιμενει την ψηφο μας,και περιμενουμε δικαιοσυνη! Ας το σκευτει λοιπον δυο φορες,γιατι εδω και καιρο,απο τις δημοτικες εκλογες,κανουν...π ρ ο β ε ς!
Μην εχουμε κλαματα,και πεσιμο απο τα συννεφα!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Πρώτη φορά θα 'ναι που πέφτουμε απ' τα σύννεφα;

Read more: Go to TOP and Bottom