Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη στην Πάρο ο πρώην μπασκεμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου


Σε δικαστικές περιπέτειες έχει εμπλακεί ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος κρατήθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην μπασκετμπολίστας συνελήφθη μετά την έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης, ύστερα από προσφυγή που κατέθεσε εναντίον του πρώην εργαζόμενος στις επιχειρήσεις του.

Ο Φάνης Χριστοδούλου,που διαμένει μόνιμα στο νησί, είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας.

Αντίδικός του είναι ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε πάθει ηλεκτροπληξία και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του πρώην εργοδότη του ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία έβγαλε στον εργαζόμενο αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, εκδόθηκε υπέρ του δικαστική απόφαση με την οποία επιδικάζεται σε βάρος του Φάνη Χριστοδούλου χρηματική ικανοποίηση ποσού, περίπου, 280.000 ευρώ. Με την απόφαση διατάσσεται, παράλληλα, και προσωποκράτηση του Φάνη Χριστοδούλου σε περίπτωση μη καταβολης του ποσού της αποζημίωσης.

Ο Φάνης Χριστοδούλου μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και ότι είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή!
http://directnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom