Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τρίτη και φαρμακερή για το Ρανιέρη και την Εθνική Ελλάδος απόψε κόντρα στη Β. Ιρλανδία


Ξεκινήσαμε με ήττα στο Καραϊσκάκη από τους Ρουμάνους,συνεχίσαμε με ισοπαλία στο Ελσίνκι με τους Φινλανδούς και απόψε... ξυρίζουν τους γαμπρούς και πάλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης...

Με την πλάτη στον τοίχο δίνει απόψε η Εθνική μας, ένα κρίσιμο
παιχνίδι,όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ενδεχομένως θα είναι καταδικαστικό για τη συνέχεια. Αντίπαλος μας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βορείου Ιρλανδίας, το οποίο έχει σημειώσει το 2 στα 2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων.

Το βράδυ λοιπόν στις 21:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» , θα επιχειρήσουμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στην διοργάνωση και να διατηρήσουμε την επαφή με τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το 2016 στη Γαλλία.

Η Εθνική μας που θα έχει για πρώτη φορά τον κόσμο της στο πλευρό της και αναμένεται να παρουσιαστεί με αλλαγές στην σύνθεση της. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι που έχει ήδη αμφισβητηθεί έντονα από το ξεκίνημα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Σαλπιγγίδη και Μάνταλο στο αρχικό σχήμα.

Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Καρνέζης με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Τοροσίδης και Σταφυλίδης στα άκρα της αμυντικής γραμμής με τους Ταχτσίδη, Μανιάτη και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή. Σε ότι αφορά την επίθεση το πιθανότερο σχήμα έχει στην κορυφή του τον Αθανασιάδη και στα άκρα τους Σαλπιγγίδη και Καρέλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γάλλος Λανουά με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκριγκορέ και Στιέν.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕRΙΤSPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom