Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δημοσιογραφία του κ@λου από τον ΣΚΑΪ δίνει ιδέες στον Δένδια (φωτο & βίντεο)

Καλά αυτός που το έγραψε μπορεί να ήταν μαλάκας,οι προϊστάμενοί του  που το είδαν και το κρατάνε τρίτη μέρα τώρα στη σελίδα του ΣΚΑΪ τι ακριβώς εξυπηρετούν και τι λένε στον Δένδια για να μην πούμε προτρέπουν;
"Βάρα στο ψαχνό,όπως οι τούρκοι... αντιεξουσιαστές είναι για ποιο λόγο να ζουν."!!!!!!
Η λέξη ντροπή δεν νομίζουμε πως εκφράζει το μέγεθος της δημοσιογραφικής αλητείας.
Ζείδωρον

το κείμενο που ακολουθεί είναι από το http://ixnos.blogspot.gr/
Ο νεαρός, που φαίνεται ότι ανήκε σε ομάδα αντιεξουσιαστών, επιτίθεται στην «αύρα» της αστυνομίας και την προκαλεί διαρκώς, μόνο και μόνο για να δεχθεί μια «ριπή» νερού από το κανονάκι του οχήματος.
Αίσθηση προκαλεί στην Τουρκία το βίντεο ενός τούρκου πολίτη ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πέθανε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Ταξίμ, της Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή.
Ο νεαρός, που φαίνεται ότι ανήκε σε ομάδα αντιεξουσιαστών, επιτίθεται στην «αύρα» της αστυνομίας, μόνο και μόνο για να δεχθεί μια «ριπή» νερού από το κανονάκι σε κοντινή απόσταση και να χάσει τη ζωή του μπροστά στην κάμερα...
Το βίντεο ανάρτησε τουρκικό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, που επικαλείται ανακοίνωση των αρχών σύμφωνα με την οποία ο νεαρός έχασε τη ζωή του και ο λόγος θανάτου του ήταν καρδιακή προσβολή.

Εμείς δεν θα πούμε  τίποτα παρά μόνο ότι στο ΣΚΑΙ θέλουν γαμίσι και ξύλο, αφού κατά την γνώμη τους αντιεξουσιαστης ίσον πρόκληση, ισον καλά του έκαναν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom