Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κρανίου τόπος η Αθήνα κι όμως ούτε ο Παπουτσής,ούτε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αισθάνθηκαν την ανάγκη να παραιτηθούν


Οσοι πέρασαν σήμερα το πρωί από το κέντρο της Αθήνας,από Σύνταγμα μέχρι Μοναστηράκι και από Σταδίου και Πανεπιστημίου,αντίκρισαν τις γνωστές εικόνες καταστροφής.Εικόνες που με πόνο καρδιάς είχαμε ξαναδεί το Δεκέμβρη του 2008!
Οπως τότε και χτες οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία σκόρπισαν τον όλεθρο.Κανονικοί εμπρησμοί,βανδαλισμοί και πλιάτσικο με πρόθεση δημιουργίας σκηνικού,που δεν ξέρουμε ποια διεστραμμένα μυαλά συνέλαβαν κι εκτέλεσαν τα τσιράκια τους.
Ιστορικά κτίρια δεκάδων ετών κάηκαν και κάποια κατέρρευσαν,μαγαζιά κάηκαν και λεηλατήθηκαν,περιουσίες έγιναν στάχτη.Σε κάποια σημεία ακόμα βγαίνει καπνός!
Χαός-πόνος-θλίψη και οργή.
Κι όμως μπροστά σ' αυτό το θέαμα ο υπουργός Προ-Πο κι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σχεδόν ένα 24ωρο μετά δεν ένιωσαν ακόμα την ανάγκη να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.Προφανώς θεωρούν πως έκαναν το χρέος τους στο ακέραιο.
Προστάτεψαν το κοινοβούλιο και τους "εθνοπατέρες" μας.Από κει και πέρα ως άλλοι Νέρωνες απολαμβάνουν από τις γραφειάρες τους το φρικτό θέαμα χωρίς να συναισθάνονται τον πόνο των ανθρώπων,που για πολλοστή φορά δέχτηκαν χτες το χτύπημα των κουκουλοφόρων-παρακρατικών.Ούτε καν η εικόνα μιας αναρχοκρατούμενης και φλεγόμενης πρωτεύουσας που κάνει το γύρο του κόσμου τους συγκίνησε.Γατζωμένοι εκεί στις καρέκλες τους συνεχίζουν το έργο τους (ποια ακριβώς είναι η αποστολή τους γνωρίζουν;)!
Βγήκε μόνο ο κύριος Κοκκολάκης,έκανε απολογισμό των καταστροφών και των συλλήψεων (67 άτομα λέει συνελήφθησαν κι άλλα 75 εξετάζονται!!!) για να πει το αμίμητο:"οι ταραξίες έβγαιναν ξαφνικά μέσα από τον όγκο των διαδηλωτών και δεν μπορούσε η αστυνομία να τους ελέγξει"!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom