Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ορχομενός: 56χρονος ασέλγησε σε ηλικιωμένη με άνοια - Ο γιος της είδε live την κακοποίηση στο κινητό του (βίντεο)


Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που αποκαλύφτηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Ένας 56χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας με άνοια, μέσα στο σπίτι της.

Η σοκαριστική υπόθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Ο 56χρονος Αλβανός είχε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς τη φρόντιζε η σύζυγός του. Μπήκε στη μονοκατοικία, πήγε στο υπνοδωμάτιο της και πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις αλλά και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Ο γιος του θύματος είδε σε πραγματικό χρόνο τις γενετήσιες πράξεις του 56χρονου αλλοδαπού, στο κινητό του τηλέφωνο από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο της μητέρα του. 

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι του τον φερόμενο ως δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Παρουσία Εισαγγελέα, έγινε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. 

Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, και κατέθεσε ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανε, ενώ ζήτησε συγνώμη.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την 84χρονη γυναίκα. 

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας και βλέποντας το οπτικό υλικό, αναβάθμισε τη δίωξη σε βιασμό, και την Πέμπτη ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom