Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Εξιτήριο για 4 μαθητές έπειτα από νοσηλεία για μέθη - Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη (βίντεο)


Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο ένας από τους πέντε μαθητές που μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε νυκτερινό κατάστημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άλλοι τρεις μαθητές αναμένεται εντός της ημέρας να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ενώ θα παραμείνει για νοσηλεία μία 15χρονη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε σε απλή κλίνη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με καταγγελία πατέρα μαθήτριας στο enikos.gr, περίπου στις 01:50 ειδοποιήθηκαν πάρα πολλοί γονείς, ότι αρκετά παιδιά είχαν λιποθυμήσει, αφού αισθάνθηκαν αδιαθεσία, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ. «Σέρβιραν ποτά-μπόμπες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η αστυνομία, προκειμένου να μεταφέρουν τους μαθητές στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο enikos.gr, ανέφερε πως συνολικά 5 παιδιά νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ 1 μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του υπευθύνου του κλαμπ. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom