Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Oι αναρτήσεις της Ειρήνης Μουρτζούκου για τους θανάτους των δύο μωρών της: «Μου λείπεις πολύ ψυχούλα μου» (φωτο & βίντεο)


Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο με τα μωρά της, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, πριν τα δύο αγγελούδια φύγουν από τη ζωή, αλλά και μετά το θάνατό τους, τα οποία συνόδευε με λόγια αγάπης.

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 2022 και πέθανε μόλις 19 ημέρες αργότερα. Η 24χρονη μητέρα, δύο ημέρες μετά και αφού το έχει αποχαιρετήσει για πάντα, δημοσιεύει μία φωτογραφία του και γράφει:

Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω σήμερα έτσι το πρόσωπο σου. Δεν το περίμενα ότι θα σε έβλεπα εκεί μέσα να μου φεύγεις. Εγώ αλλιώς περίμενα, να σε ντύσω και σ’έντυσα νυφούλα. Ήσουν το πιο όμορφο παιδάκι στον κόσμο. Θα μου μείνει όμως αυτό το χαμόγελο που είχε και το άγγιγμα σου που είχα κάθε ώρα. Σε ήθελε όμως ο Θεός πολύ νωρίς κοντά του.

Καλό ταξίδι να μου έχεις!

Χρόνια αιώνια και αγγελικά γιατί θα μου είσαι ένα αγγελούδι πλέον ψυχή μου!

Αντίο. 

21-Ιουνίου 2022

Ενώ την ίδια μέρα ανεβάζει στον λογαριασμό της στο tik tok μία κοινή τους φωτογραφία και απευθύνεται στην κόρη της λέγοντας της πως ένα «γιατί» θα τη βασανίζει πάντα. 

21/6/2022 Αγγελούδι μου! Εκεί ήμασταν κοντά σου, ματάκια μου όμορφα. Ήρθαμε να σε δούμε νυφούλα. Ένα πράγμα πανέμορφο που ποτέ δεν θα βγάλω από μέσα μου παιδάκι μου. Γιατί μας έφυγες; Γιατί καρδούλα μου να μην είσαι στην αγκαλιά μας τώρα, να παίζουμε όπως κάναμε παπάκι μου; Αχ Θεέ μου! Μόνο αυτό το γιατί θα μου μείνει. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κάποια στιγμή θα είμαστε κοντά σου.

Στο ίδιο κλίμα κινούνται και άλλα posts που έχει κάνει για τον χαμό του πρώτου μωρού της. Του μιλά και περιγράφει τη συναισθηματική της κατάσταση. 

4/7/2022

Σπλάχνο μου! Ζωή μου όλη! Ήρθες στη ζωή μου και έφυγες τόσο γρήγορα. Γιατί ψυχουλίτσα μου μικρή; Δεν αντέχω να έρχομαι και να σε βλέπω εκεί που είσαι. Γιατί να μην είσαι στην αγκαλιά μου;

Μου λείπεις αγγελούδι μου σ’ αγαπώ.

6/7/2022

Μου λείπεις πολύ ψυχούλα μου. Δεν περνά ώρα και λεπτό που να μην σε έχω στο μυαλό μου… Αγγελούδι μου, εσύ σπλάχνο μου! Πού είσαι να σε πάρω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, πού, πριγκίπισσα μου;

Ένα μήνα μετά η Ειρήνη γράφει στην “πριγκίπισσα” της και μοιράζεται τα συναισθήματα της για την ξαφνική απουσία της.

24/7/2022

Αγαπούλα μου όμορφη. Πού είσαι ψυχούλα μου πανέμορφη. Μου έγινες ένα αγγελούδι πλέον ψυχή μου. Γιατί να μην είσαι στην αγκαλιά μου να σε ακούω κάθε βράδυ; Κάθε μέρα νομίζω θα ακούσω το κλάμα σου. Αχ Θεέ μου, πόσο πολύ μου λείπεις. Πόσο πολύ ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω να σε πάρω ξανά. Να σε έχω στην αγκαλιά μου, να κοιμάμαι στο πλάι σου, να σε ακούω πριγκιπισσούλα μου. Κλείνεις έναν μήνα μακριά μας. Μακριά από την αγκαλιά μου. Αχ σπλάχνο μου…

Οι τρυφερές στιγμές και τα λόγια αγάπης στο δεύτερο μωρό

Το δεύτερο μωρό της Ειρήνης ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2023 κι έφυγε δύο μήνες αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου. Η νεαρή μητέρα μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές με το παιδί της. Πρόκειται για βίντεο, τα οποία έχει τραβήξει η ίδια. 

Τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά το δεύτερο μωράκι της και να το φιλά. Σε άλλο, το ταΐζει και της ψιθυρίζει πως τραβάει το βίντεο για να της το δείξει όταν μεγαλώσει και να θυμάται αυτές τις στιγμές.

Της φιλά το χεράκι και μιλά τρυφερά με την μικρούλα της, ενώ ξαπλώνουν οι δυο τους στο κρεβάτι. Η μητέρα δείχνει πολύ ευτυχισμένη με το μωράκι της.  

Σε ένα ακόμη βίντεο κρατά σφιχτά το παιδί της και το φιλάει. Δείχνει πολύ χαρούμενη, κάνει γκριμάτσες στο μωράκι της και γέρνει πάνω της, δαγκώνει τρυφερά το δαχτυλάκι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom