Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πειραιάς: Ο δράστης παραδέχθηκε ότι έστησε φονική ενέδρα για να πάρει εκδίκηση για το συμβόλαιο θανάτου του θείου του

"Με απήγαγαν και με βασάνισαν"

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε δύο συμμορίες που είχαν αναπτύξει εγκληματική δράση, κυρίως στην Τουρκία, σχετιζόμενη με διακίνηση ναρκωτικών και παράνομο εμπόριο όπλων, βρίσκεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, την Παρασκευή (14/6) σε σούπερ μάρκετ, στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά.

Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr, ο Κούρδος δράστης της δολοφονίας κατέθεσε στην Ασφάλεια και παραδέχτηκε ότι συμμετέχει σε κύκλωμα οργανωμένου εγκλήματος. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης και ο τραυματίας, ανήκουν σε άλλη συμμορία, που έχει μεγάλη αντιπαλότητα με αυτήν του Κούρδου.

Η αιματηρή συμπλοκή έξω από το σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, είναι στην ουσία μία πράξη αντεκδίκησης για όσα έχουν συμβεί μεταξύ των κακοποιών των δύο αντίπαλων συμμοριών, τους περασμένους μήνες στη γειτονική χώρα.

Όπως κατέθεσε ο συλληφθείς Κούρδος, πριν από λίγους μήνες, ο Τούρκος που τραυματίστηκε στην χθεσινή συμπλοκή, φέρεται να είχε δώσει την εντολή για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος του θείου του και άλλων μελών της συμμορίας. Ήταν δηλαδή ο ηθικός αυτουργός αυτών των δολοφονιών.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο δράστης της χθεσινής επίθεση, η αντίπαλη συμμορία τον είχε απαγάγει και τον βασάνιζε για ημέρες, έχοντάς τον δεμένο σε μία καρέκλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έδειξε, μάλιστα, στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τα σημάδια από τα βασανιστήρια, που έχει σε όλο του το σώμα.

Ήθελε να πάρει εκδίκηση κι έτσι έστησε ενέδρα χθες στους δύο Τούρκους, σε κεντρικό σημείο στον Πειραιά. Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ανακαλύψουν και το διαμέρισμα, όπου διέμεναν οι δύο Τούρκοι, και το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ, όπου έλαβε χώρα χθες η φονική συμπλοκή.

Τόσο ο δράστης της χθεσινής επίθεσης όσο και ο νεκρός και ο τραυματίας, είχαν συλληφθεί το 2024 για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχαν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές για άλλες υποθέσεις.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την φονική συμπλοκή

«Πυροβολισμοί μέσα στο Πασαλιμάνι; Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Και κυρίως μέσα σε σούπερ μάρκετ με παιδιά και γυναίκες» ανέφερε στον Alpha κάτοικος της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, μιλώντας στον Alpha είπε πως «τρέχανε όλοι πανικόβλητοι για να μην τους σκοτώσουν ή για να μην πάθουν κάτι».

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το ίδιο μέσο, οι πελάτες και οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ είναι σοκαρισμένοι, καθώς βλέπουν τον έναν από τους 4 εμπλεκόμενους να πέφτει νεκρός.

Δείτε το βίντεο στο https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom