Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Κωνσταντίνα Δημογλίδου για καταγγελία 43χρονης δικηγόρου: Το θύμα αναφέρθηκε σε εξύβριση και όχι σε ξυλοδαρμό (βίντεο)


Για την καταγγελία της 43χρονης δικηγόρου σε βάρος γνωστού ποινικολόγου, τοποθετήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/6) η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «η ΕΛΑΣ έχει λάβει γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον Απρίλιο, όταν και υπήρξε μια καταγγελία για το αδίκημα της εξύβρισης

Το ίδιο το θύμα ανέφερε πως διερευνήθηκε η καταγγελία, καθώς αναζητήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Όπως έκανε γνωστό, προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Επίσης, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας επεσήμανε ότι είναι πιθανόν, αφού παραδόθηκε η δικογραφία, να προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το αδίκημα του ξυλοδαρμού σε δεύτερο χρόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 43χρονη γυναίκα φέρεται να πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά το βράδυ της 28ης Απριλίου 2024.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η ίδια δεν εξέφρασε την επιθυμία για την εγκατάσταση panic button.

Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μάλιστα, η 43χρονη φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή-καταγγελία και στην ένωση ασκούμενων δικηγόρων στην οποία έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο όταν διαμαρτυρήθηκε.

Δείτε το βίντεο στο topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom