Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ψάχνουν τι οδήγησε τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ στον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Θα καταθέσει και η πρώην σύζυγός του


Την ώρα που ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφο, μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα, η έρευνα της αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί τα ξημερώματα της Κυριακής (23.6.2024) με τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί καλούν και την πρώην σύζυγο του τηλεοπτικού δημοσιογράφου της ΕΡΤ και μητέρα των δύο παιδιών του, έτσι ώστε να τους πει και η ίδια λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τη ζωή του, και φυσικά να απαντήσουν στο ερώτημα αν και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Ο δημοσιογράφος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στην περιοχή του Πειραιά πέρασε τη νύχτα σε κελί των κρατητηρίων της Ομόνοιας και σήμερα λίγο πριν τις 9 θα μεταχθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό

Το άγριο σκηνικό που οδήγησε στην καταγγελία και τη σύλληψη του δημοσιογράφου έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας καβγάς, οδήγησε τον δημοσιογράφο στα άκρα με αποτέλεσμα η κοπέλα, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, άγρια χτυπημένη, έχοντας και κάταγμα στο πρόσωπο.

Την Δευτέρα, πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, σε βάρος του δημοσιογράφου. 

Το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom