Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ: Τρόμος και αγωνία σε λούνα παρκ - Κρέμονταν επί μισή ώρα ανάποδα στον αέρα (βίντεο)


Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησαν επισκέπτες λούνα παρκ στο Όρεγκον των ΗΠΑ, καθώς κρέμονταν ανάποδα επί μισή ώρα σε ύψος 30 μέτρων.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να διασωθούν τα 28 άτομα που είχαν ανεβεί στο εν λόγω παιχνίδι.

Ένα άτομο με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως ανέφερε το Oaks Amusement Park, στο Πόρτλαντ, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, δήλωσαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Ο Κρις Ράιαν δήλωσε ότι αυτός και η σύζυγός του, που βρίσκονταν στο πάρκο για τα γενέθλιά του, ήταν έτοιμοι να ανέβουν στη βόλτα – η οποία λειτουργεί σαν εκκρεμές, με τη δυνατότητα να αιωρεί τους αναβάτες εντελώς ανάποδα – όταν είδαν ότι είχε κολλήσει.

Αποφάσισαν να απομακρυνθούν λόγω του «πόσο τρομακτική ήταν η κατάσταση».

Τελικά ανέβηκαν σε μια ρόδα λούνα παρκ και άκουσαν μια ανακοίνωση από μεγάφωνο ότι το πάρκο ήταν κλειστό και ότι ο κόσμος έπρεπε να εκκενώσει το χώρο.

Οι πυροσβέστες συνεργάστηκαν με τους μηχανικούς του πάρκου Oaks Park, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1905, για να κατεβάσουν χειροκίνητα τη ρόδα.

Το παιχνίδι λειτουργεί από το 2021 και δεν έχει σημειωθεί κανένα προηγούμενο περιστατικό, δήλωσε το πάρκο. Θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: