Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γραμματικό: Πάνω από 60 παιδιά εγκατέλειψαν κατασκήνωση με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας - Τι λέει η ιδιοκτήτρια (βίντεο)


Συναγερμός σήμανε σε κατασκήνωση στο Γραμματικό, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, αφού περίπου πάνω από 60 παιδιά αναγκάστηκαν να φύγουν εσπευσμένα από αυτήν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία - που προκύπτουν κι από την ανάλυση φαγητού και νερού - τα εν λόγω παιδιά έκαναν εμετούς και παρουσίασαν υψηλό πυρετό, συμπτώματα που πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Η Μάγδα Αθητάκη, ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης μίλησε στο Live News για το περιστατικό, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το λάθος ήταν ότι επέτρεψε να γίνει επισκεπτήριο στην κατασκήνωση.

«Έκανα τη βλακεία να κάνω επισκεπτήριο. Σάββατο το απόγευμα έκανα το επισκεπτήριο και την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησαν τα κρούσματα».

Και συμπλήρωσε η κα Αθητάκη: «Εγώ έχω αναλύσεις και του δήμου και δικές μου. Μάλιστα η τελευταία ανάλυση ήταν 19/6 κι όταν έγινε το γεγονός επειδή έχω ISO κρατάω δείγματα φαγητού, την επόμενη μέρα έστειλα στο Χημείο τα δείγματα. Βγήκε το αποτέλεσμα ότι τα δείγματα δεν είχαν κανένα πρόβλημα».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom