Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε και τραυμάτισε σοβαρά 4χρονο κορίτσι σε σπίτι


Στιγμές πανικού για οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη, όταν καγκελόπορτα σπιτιού, καταπλάκωσε και τραυμάτισε σοβαρά ένα 4χρονο κορίτσι. Εσπευσμένα σε νοσοκομείο το παιδί.

Η καγκελόπορτα στο σπίτι που νοίκιαζαν στην Αλεξανδρούπολη κατέρρευσε και καταπλάκωσε ένα 4χρονο κορίτσι. Οι γονείς της ανήλικης ειδοποίησαν ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου παραμένει για νοσηλεία. 

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα. Πρόκειται για οικογένεια από την Τουρκία που έκανε διακοπές στην πόλη. Είχαν νοικιάσει το επίμαχο διαμέρισμα μέσω γνωστής πλατφόρμας. 

Οι συνθήκες του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση. Οι γονείς της 4χρονης εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά μετά τον τραυματισμό του παιδιού τους. Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και οι γιατροί αισιοδοξούν πως η μικρή έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο τραυματισμός σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου του 2024 και το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς της, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω της γνωστής πλατφόρμας, έπεσε πάνω της η καγκελόπορτα και την χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος, όπως οι ίδιοι είπαν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το παιδί είναι εκτός κινδύνου και οι γονείς θέλουν να πάρει εξιτήριο ώστε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στην Κωνσταντινούπολη.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom