Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Νέα εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα σε νησί της Ελλάδας


Έναν Αμερικανό τουρίστα, ηλικίας περίπου 55 ετών, αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική. Αγνοείται στο νησί Μαθράκι, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, τις δυο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ο φίλος του, δήλωσε πως έχει να τον δει δυο μέρες και κατόπιν αυτού ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης του από τις Αρχές.

Στο Μαθράκι έχουν μεταβεί μια ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και μια του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο άνδρας βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Η εξαφάνιση στην Αμοργό

Πρόκειται γι’ ακόμη ένα περιστατικό εξαφάνισης Αμερικανού τουρίστα στη χώρα μας μέσα σ’ ελάχιστα 24ωρα. Θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο 59χρονος Αμερικανός αστυνομικός, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στην Αμοργό.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον εν λόγω τουρίστα το πρωί της Τρίτης, προτού εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα, ο 59χρονος φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιό του για να ξεκινήσει την πεζοπορία του.

Είναι τα τελευταία καρέ που δείχνουν τον 59χρονο αστυνομικό προτού χαθεί.

«Να χάθηκε είναι λίγο δύσκολο καθώς έρχεται 10 χρόνια, έχει περπατήσει όλη την Αμοργό. Ή κάπου του ήρθε να πάει να βγάλει μια φωτογραφία, να είπε ΄΄να ένα βραχάκι ωραίο, να ανέβω να βγάλω μια φωτογραφία΄΄ και γλίστρησε και έπεσε και είναι λίγο μακριά από το μονοπάτι αλλά που να τον βρεις. Ή έπαθε μια ηλίαση που λέμε, τα έχασε και άρχισε να περιφέρεται», ανέφερε ο φίλος του αγνοούμενου στο Live News.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom