Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια - 3 αστυνομικοί στο νοσοκομείο, 20 προσαγωγές


Σοβαρά επεισόδια τη νύχτα στα Εξάρχεια! Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά των ΜΑΤ, αλλά και με πέτρες και μπουκάλια κατά αστυνομικών των ομάδων Δράση και ΔΙ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς.

Καταδρομικές επιθέσεις κατά αστυνομικών εξαπέλυσαν τη νύχτα στα Εξάρχεια ομάδες ατόμων, με αποτέλεσμα τρεις ένστολοι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι επιδρομές ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη, όταν περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ που είχε σταθμεύσει στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν 5-6 μολότοφ εναντίον της διμοιρίας και εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί των ομάδων Δράση και ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά για τη σύλληψη των δραστών, δέχτηκαν επιθέσεις από πέτρες και μπουκάλια.

Τραυματισμοί και προσαγωγές

Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν στην οδό Κωλέττη, στη διασταύρωσή της με την Μπενάκη, στη Μεσολογγίου και Τζαβέλλα, καθώς και στη συμβολή Κωλέττη και Μεσολογγίου.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ 20 άτομα προσήχθησαν στην Κρατική Ασφάλεια και εξετάζονται.

https://www.newsit.gr/ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom