Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Επιμένει στην αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ρίχνει την ευθύνη στους γιατρούς (βίντεο)


Με τις φωνές και τις ύβρεις του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί να περνούν από τα ανοιχτά μικρόφωνα των δημοσιογράφων, η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κι οδηγείται στα ενδότερα για να απολογηθεί.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με κάμερες ακόμα κι από διεθνή ΜΜΕ να δίνουν μάχη για ένα της πλάνο. Είναι και πάλι αμίλητη, με κουκούλα και μάσκα για τον κορωνοϊό, κρυμμένη κατά διαστήματα πίσω από τα σώματα των αστυνομικών που προσπαθούν να φτάσει ενώπιον της ανακρίτριας με ασφάλεια. Εκεί που λίγο αργότερα θα προσπαθήσει να αντικρούσει το κατηγορητήριο.

Μέσα από το πολυσέλιδο απολογητικό της υπόμνημα η 33χρονη αρνείται ότι χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, δηλώνει αθώα και υποστηρίζει ότι για τον θάνατο της κόρης της, έχουν ευθύνη οι γιατροί. Εκείνοι που την εξέτασαν την επίμαχη ημέρα, εκείνοι που όπως τονίζει από χθες είχαν στη διάθεσή τους, μέσα στο νοσοκομείο την ουσία που σκότωσε την 9χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη υποστηρίζει στο απολογητικό της υπόμνημα, ότι το μοιραίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι. Το παιδί όπως τονίζει είχε παλμούς μέχρι τις 15.10 και άρα όπως σημειώνει αν το επεισόδιο είχε προκληθεί από χορήγηση κεταμίνης, θα έπρεπε να είχε πεθάνει το αργότερο μέχρι τις 14.50. To πολύ 20 λεπτά μετά τη χορήγησή της.

Υπενθυμίζεται πως από τα στοιχεία της έρευνας μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο ήταν μόνο η 33χρονη κατηγορούμενη, με τους γιατρούς να έχουν κάνει για τελευταία φορά επίσκεψη μία ώρα πριν η Τζωρτζίνα εντοπιστεί νεκρή. Η περιγραφή της μητέρας κρίνεται λανθασμένη με γιατρούς του νοσοκομείου να την απορρίπτουν κατηγορηματικά

Η 33χρονη που το πρωί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ώστε και επίσημα να μην την συνδέει τίποτα με τον 30χρονο που ουσιαστικά αποδέχτηκε το κατηγορητήριο, τονίζει πως θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή τόσο στον θάνατο της Τζωρτζίνας όσο και σε εκείνους των άλλων δύο παιδιών της.

Μεταξύ άλλων η 33χρονη έχει ζητήσει να υποβληθεί και σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους. Ένα τεστ που γίνεται στις ΗΠΑ, αλλά όχι στη χώρα μας. Μια δοκιμασία που σε κάθε περίπτωση δεν είναι δεσμευτική αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Εκτός από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στο μικροσκόπιο βρίσκονται και μια σειρά από μαρτυρίες για τη στάση της 33χρονης απέναντι στη Τζωρτζίνα. Άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας τονίζει στο Live News πως η κατηγορούμενη μετά τον θάνατο της Ίριδας, χορηγούσε στην 9χρονη αντικαταθλιπτικά.

Οι Αρχές περιμένουν την εισαγγελική εντολή για να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού της 9χρονης, ώστε να πάρουν στα χέρια τους, το tablet του παιδιού. Αυτό που με επιθυμία της μητέρας, θάφτηκε μαζί με το αδικοχαμένο κορίτσι.

Ήδη όπως έχει μεταδώσει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», έχουν βρεθεί ύποπτες αναζητήσεις της μητέρας στο διαδίκτυο και το tablet της Τζωρτζίνας είναι πολύ πιθανό να κρύβει επιπλέον στοιχεία.

Εκτός από τα 3 αδικοχαμένα αγγελούδια, στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς το Σεπτέμβριο του 2020, που έμενε μέσα σε αυτό το σπίτι. Το πρωί δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της, ώστε να διαπιστωθεί αν πίσω από τον μυστηριώδη της θάνατο, κρύβεται εγκληματική ενέργεια…

Στη γειτονιά που κάποτε έπαιζαν τα τρία κορίτσια της οικογένειας πλέον όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τις αποκαλύψεις. Με ορισμένα μηνύματα όπως αυτό πάνω σε μια γάζα να είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα.

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω», γράφει ένα μήνυμα.

Οι στενοί συγγενείς της οικογένειας τονίζουν στο Live News πως έχουν χάσει τη γη, κάτω από τα πόδια τους.

Η πιο μεγάλη ώρα στο απόλυτο θρίλερ των τελευταίων δεκαετιών έχει φτάσει με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς και τη μεγάλη έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Όσα ισχυρίζεται στην απολογία της η 33χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη επιμένει στην αθωότητά της και βασικός της υπερασπιστικός ισχυρισμός είναι ότι δεν θα μπορούσε να είχε χορηγήσει εκείνη την κεταμίνη, καθώς δεν… «βγαίνουν» οι χρόνοι.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14:30, με τον θάνατο της 9χρονης να πιστοποιείται στις 15:10. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει μέσα μόλις σε 20 λεπτά, με την 33χρονη να υποστηρίζει πως εάν της είχε χορηγήσει κεταμίνη τότε η Τζωρτζίνα θα έπρεπε να είχε φύγει από τη ζωή νωρίτερα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom