Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ζευγολατιό: Ρομά «κυνηγοί» μετάλλων κεραυνοβολήθηκαν από ρεύμα


Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα.

Λίγο έλειψε να πληρώσουν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να ξηλώσουν καλώδια ηλεκτροδότησης από κολόνα δημοτικού φωτισμού στο Ζευγολατιό Κορινθίας για να πουλήσουν τον χαλκό δύο νεαροί Ρομά, καθώς προκάλεσαν έκρηξη με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθούν από το ρεύμα!

Οι κάτοικοι του χωριού που είχε μείνει χωρίς ρεύμα έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα και βρήκαν τους δύο νεαρούς χωρίς τις αισθήσεις τους, καθώς είχαν διαπεραστεί από ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση. Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα και οι δυο Ρομά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα.

Έτσι, αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται και ο δεύτερος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κορίνθου, καθώς αντιμετωπίζει κυρίως αναπνευστικά προβλήματα αλλά φέρει και εγκαύματα.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom