Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Σέρρες: Δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία!


Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Σερρών που κλήθηκαν σε διαμέρισμα για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στην προσπάθεια τους να προχωρήσουν στην προσαγωγή άνδρα που φέρεται να το προκάλεσε, ο δεύτερος δάγκωσε στο χέρι έναν από αυτούς.

Η κλήση έγινε από την σύζυγο κι όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα ο άνδρας με καταγωγή από το Μαρόκο, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, αντιστάθηκε και στη συμπλοκή που ακολούθησε δάγκωσε στο χέρι έναν αστυνομικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο άνδρας κρατείται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, σχηματίστηκε εις βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, αντίσταση και σωματικές βλάβες και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τον Μαροκινό

Συνελήφθη προχθές (2 Απριλίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, λίγο νωρίτερα απείλησε τη σύζυγό του. 

Ο ανωτέρω αλλοδαπός κατά τη διάρκεια της σύλληψής του απείλησε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας αποχώρησε.

Επίσης, ο συλληφθείς προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

https://epiloges.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom