Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Πισπιρίγκου: Έγγραφο - ντοκουμέντο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα (βίντεο)


Ένα έγγραφο - ντοκουμέντο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την χορήγηση της κεταμίνης στη Τζωρτζίνα, παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ειδικότερα, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί.

Κάτι που σημαίνει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν άκουσε για τη συγκεκριμένη ουσία λίγο πριν από τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς, καθώς βρισκόταν καθημερινά στο πλευρό της 9χρονης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:

Η υπερασπιστική της γραμμή

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στις 27.04.2022 στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, τονίζοντας ότι «η κεταμίνη χορηγήθηκε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας», γεγονός που περιλαμβάνεται στη δικογραφία -κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν είναι υπεύθυνες για το θάνατο της 9χρονης οι δύο παλαιότερες δόσεις» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης. «Ωστόσο στις 29 Ιανουαρίου έχουμε διασωλήνωση, στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, όμως δεν έχουμε χορήγηση κεταμίνης» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε για την κεταμίνη, καθώς δεν ήταν μεταξύ αυτών που είχαν συνταγογραφήσει οι γιατροί για τη χορήγηση στο σπίτι.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom