Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο σεμινάριο εγκληματολογίας 10 μέρες πριν συλληφθεί (βίντεο)


Δέκα ημέρες πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες σε διαδικτυακό σεμινάριο εγκληματολογίας. Ένα online πρόγραμμα που είχε παρακολουθήσει για 7 ολόκληρους μήνες, αμέσως μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και το οποίο όμως είχε ήδη είχε ολοκληρωθεί.

Αυτή είναι η μαρτυρία συμφοιτητή της που αποκάλυψε χθες η εκπομπή Live News. Και το ερώτημα εύλογο. Τι αναζητούσε στο σεμινάριο εγκληματολογίας;

Άτομο που παρακολουθούσε μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου το σεμινάριο αυτό αποκάλυψε τα εξής στο MEGA:

«Το σεμινάριο άρχισε τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή περίπου την περίοδο της πρώτης εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Είχε διάρκεια 7 μηνών και τα δίδακτρα ήταν 590 ευρώ. Αν κατέβαλες το ποσό εφάπαξ υπήρχε 25% έκπτωση. Εγγράφηκαν περίπου 800 άτομα, αλλά τις online παραδόσεις τις παρακολουθούσαν σίγουρα λιγότεροι».

Το σεμινάριο χωριζόταν σε ενότητες και μεταξύ αυτών διδάσκονταν θεωρίες του εγκλήματος, τρόποι εφαρμογής του νόμου, βίαια εγκλήματα και σωφρονισμός, ενώ υπήρχαν και γραπτές εργασίες.

Όπως αποκάλυψε το άτομο αυτό, το κλίμα στα online μαθήματα ήταν καλό και οι φοιτητές συμμετείχαν ζωηρά. Οι καθηγητές δέχονταν ερωτήσεις από τους φοιτητές, ωστόσο εκείνου του έκαναν εντύπωση οι εξής ερωτήσεις: «Υπάρχει έγκλημα αν δεν βρεθεί πτώμα;», «Υπάρχει το τέλειο έγκλημα;».

«Αυτές διατυπώνονταν από τους μαθητές ανώνυμα, επομένως δεν γνωρίζω ποιος τις έκανε», είπε.

Ακόμη αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στο online σεμινάριο λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της.

«Επισκέφτηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρωση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφτεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν από 10 μέρες, στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε από καιρό τελειώσει».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom