Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Αποκάλυψη: Οι «ένοχες» λέξεις που πληκτρολογούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)

Παιδίατρος «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει test DNA για την Μαλένα και την Ίριδα;

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία ακόμη συνταρακτική αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που «καίει» την 33χρονη κατηγορούμενη.

Ξεδιαλύνεται το κουβάρι του μυστηρίου στην υπόθεση της Πάτρας μέσα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα ηλεκτρονικά «ίχνη» της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου και τις ένοχες αναζητήσεις της. 

Μετά την κατηγορία για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης, αποκαλύπτεται ότι η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα είχε προχωρήσει σε αναζητήσεις, μεταξύ άλλων, για αναισθητικά φάρμακα, νυχτερινή επιληψία, εγκεφαλική ατροφία και φαινοβαρβιτάλη.

Στο ρεπορτάζ του Mega, ειδικότερα, παρουσιάστηκε ο πλήρης κατάλογος των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η 33χρονη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Τι έψαχνε η κατηγορουμένη:
  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ουσιών, ανάμεσά τους και η κεταμίνη

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης πρόκειται για ένα κύκλωμα που διακινούσε αναβολικές ουσίες, ωστόσο αυτό που έχει «σημάνει συναγερμό» στην Αστυνομία είναι το γεγονός ότι μεταξύ των ουσιών βρισκόταν και η κεταμίνη.

Μάλιστα, τα δέματα τα οποία είχαν μέσα τη συγκεκριμένη ουσία εντοπίστηκαν σε χώρες των Ηνωμένων Πολιτειών και υπήρξε συνεργασία των ελληνικών Αρχών με τις ξένες διωκτικές Αρχές.

Αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί δύο άτομα τα οποία κρατάνε ιδιαίτερα αρνητική στάση και δεν δίνουν καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά τις παράνομες ενέργειές τους.

Έχουν κατασχεθεί ακόμη 10 δέματα που θα ταχυδρομούσαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.

Παιδίατρος «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις γιατρών από τα νοσοκομεία που πέρασαν τα παιδιά και κυρίως η μικρή Τζωρτζίνα. Κοινός τόπος στις περιγραφές των γιατρών η περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Είναι μια κατάθεση φωτιά από την παιδίατρο που βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στην ζωή. Όπως αποκαλύπτει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα η οποία κοιμόταν δίπλα στην κούνια της Ίριδας ήταν αυτή που βρήκε νεκρό το μωρό.

«Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», ανέφερε η παιδίατρος.

Είναι κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί. Ότι δηλαδή το βρέφος το είχε βρει νεκρό μέσα στην κούνια του η αδελφή της, Δήμητρα.

Οι περίεργες αντιδράσεις της Πισπιρίγκου

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξακολουθεί να υποστηρίζει, από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού ότι είναι αθώα, η εκπομπή του Mega, «LIVE NEWS» έφερε στο «φως» τις περιγραφές των γιατρών για τις πρώτες αντιδράσεις και τα αιτήματα της κατηγορουμένης μετά το θάνατο της εννέα ετών Τζωρτζίνας.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώνεις σε ένα γονιό ότι το παιδί του ουσιαστικά έχει φύγει από τη ζωή και κάνεις προσπάθεια να το επαναφέρεις δεν περιμένεις να σε ρωτήσει αν δουλεύει ο βηματοδότης», δήλωσε ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας.

«Να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα»

Μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας κύριο μέλημα της μητέρας της ήταν η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα.

«Με ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάναμε και μου ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή του παιδιού να γίνει στην Πάτρα. Της είπα από όσο γνωρίζω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό και τη συμβούλεψα αν θέλει να ορίσει έναν ιατροδικαστή ως τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροτομής», δήλωσε ο εντατικολόγος.

Το ίδιο αίτημα είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης όταν έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων.

«Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας»

Πεπεισμένος ότι η τριών ετών Μαλένα δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια είναι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Η Μαλένα δεν είχε υπατική ανεπάρκεια σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που δεν περιγράφεται ίκτερος στο σώμα της», είπε σχετικά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο για το θάνατο της 3 ετών Μαλένας όσο και της 6 μηνών Ίριδας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης test DNA για την Μαλένα και την Ίριδα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για την Μαλένα και την Ίριδα.

Μέλη της ευρύτερης οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο.

Οι ίδιοι δεν απέκλεισαν να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Ταυτόχρονα αναφέρουν ότι δεν έχουν αμφιβολίες ότι η Μαλένα και η Ίριδα είναι παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει κλονισμός απέναντι στο πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom