Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Σοκ στη Θεσ/κη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε (φωτο & βίντεο)


Άνδρας μπήκε σε καφενείο στην κεντρική οδό της Τούμπας και πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε καφέ στην οδό Παπάφη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη: άνδρας μπήκε σε καφενείο στην κεντρική οδό της Τούμπας και πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν, του και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Από τα πυρά τραυματίστηκε και η κόρη της που βρισκόταν στο μαγαζί εκείνην την ώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε με αυτόπτης μάρτυρας στη Voria, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

Θαμώνας του καφενείου αναφέρει στη Voria.gr, η ιδιοκτήτρια είναι μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ο άνδρας που την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είναι από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη. 

Σχετιζόταν με την ιδιοκτήτρια του καφενείου και, όπως περιγράφει ο θαμώνας, έμενε ακόμη και μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα τον είχε απομακρύνει, ωστόσο αυτός συνέχιζε να μεταβαίνει στο καφενείο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ πριν λίγη ώρα μπήκε στο χειρουργείο. Η κόρη της τραυματίστηκε ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε κι εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο. Ο άνδρας φέρεται να κατέληξε.

Ακόμη ένας γείτονας, επαγγελματίας της γειτονιάς, μιλά στη Voria.gr και περιγράφει την κ. Βίκυ, ως μια καλή γυναίκα, σωστή επαγγελματίας, που είχε χρόνια το μαγαζί. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε σχέση με τον εν λόγω άνδρα, με τη γειτονιά να ακούει συχνά τους καυγάδες τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom