Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΤΩΡΑ: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την Ρούλα Πισπιρίγκου - ΜΚΟ ζήτησε τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο


Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτάσει στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδι σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Η Τζωρτζίνα ήταν το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά -μετά τις αδερφές του Μαλένα και Ίριδα- σε ηλικία 9 ετών, πριν από έναν χρόνο, στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναχώρησε από την Πάτρα – συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας- περίπου στις 5 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

Είναι δεδομένο πως το επόμενο διάστημα στην δικογραφία του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας θα συνενωθούν και οι δύο άλλες δικογραφίες που αφορούν τους θανάτους των αδελφών της, της 3χρονης Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε ή αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ.

https://www.newsit.gr/

«Κλείστε τη μητέρα σε ψυχιατρείο, είναι πιθανό να αυτοκτονήσει» λέει η ΜΚΟ Κλίμακα

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της ΜΚΟ Κλίμακα μετέβησαν νωρίτερα σήμερα στην Εισαγγελία και ζήτησαν τον εγκλεισμό της μητέρας σε ψυχιατρείο, δηλώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, που αφορά στην υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα, ασκήθηκε στη μητέρα των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την ώρα που γινόταν γνωστή η είδηση αυτή, και καθώς οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, πληροφορίες ανέφεραν ότι άνθρωποι της ΜΚΟ «Κλίμακα» μετέβησαν νωρίτερα σήμερα στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν τον εγκλεισμό της μητέρας σε ψυχιατρείο, δηλώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom