Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος: Οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια και από εκεί στην ανακρίτρια - Τι είπε στην κατάθεσή του


Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και τον οδήγησαν στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η σύλληψή του αφορά το χθεσινό (22/2/21) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό». Μάλιστα η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από το πρωί της Δευτέρας αυτόφωρη διαδικασία η οποία αφορά το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων. Σημειώνεται πως η εισαγγελία παρενέβη αυτεπάγγελτα.

Αργά το απόγευμα ο Στέφανος Χίος προσήχθη στην ανακρίτρια, για να απολογηθεί.

Διαβάστε τι έγραψε το site μακελειό για τη σύλληψη του Στ. Χίου:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το απεχθές πρόσωπό της και στέλνει πραιτοριανούς για να συλλάβουν δημοσιογράφους, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Το μεσημέρι συνελήφθη από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ο Στέφανος Χίος και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελευθεροτυπία είναι κενό γράμμα, εν αντιθέσει με την ουσία του θέματος που θέλουν να ξεχαστεί, δηλαδή, την παιδεραστία που είναι έγκλημα!

Η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν θα είναι αλλεπάλληλες και επώδυνες.

Η παιδεραστία δεν αφορά μόνο τον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό», αλλά έχει μεγάλα πλοκάμια που αγγίζουν και άλλους και τους οποίους το «Μακελειό» θα αποκαλύψει σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να το κάνουν να σιγήσει η φωνή του.

Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται και σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν.

H παιδεραστία, κύριοι της κυβέρνησης είναι έγκλημα και είναι διπλή ντροπή για εσάς που υποτίθεται ότι είστε συντηρητικό κόμμα…

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του Στέφανου Χίου γίνεται μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του έξω από το σπίτι του.

Αλλο δημοσίευμα στο Μακελειό το βράδυ της Δευτέρας:

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ” ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΕ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΟ – ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Δεκατέσσερις άνδρες της ΕΛ. ΑΣ στάλθηκαν το μεσημέρι της Δευτέραςγια να πιάσουν το Χίο λίγο πρίν φτάσει στην εφημερίδα. Βασισμένη σε ένα νόμο περί ασέμνων του Βενιζέλου του 1931, που κατήργησε ο ”δικτάτωρ” Γ Παπαδόπουλος και επανέφερε εν συνεχεία ο Εθνάρχης με τα τρενάκια Κων. Καραμανλής, η δικαιοσύνη έπιασε τον ”άθλιο” Χίο που λέει και γράφει αυτά που γίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς να τα ωραιοποιεί.

Και βέβαια μην κάνουμε σύγκριση με την περίπτωση Λιγνάδη καθώς ο Χίος δεν είναι ούτε παιδεραστής ούτε έχει φίλους πολιτικούς με τα πάντα υγρά χέρα ή εκείνους τους άλλους που σου χτυπάνε την πλάτη και σου κάνουν εξυπηρετήσεις κάθε είδους…

Η απολογία του ρεπόρτερ μας συνεχίζεται αυτή την ώρα στην Ευελπίδων. Φυσικά όλες οι λεπτομέρειες στο αυριανό φύλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέβηκε ένα ακόμα σχετικό άρθρο στο Μακελειό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom