Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Επιτέλους νίκη για την Λάρισα, 1 - 0 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Η Λάρισα υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αλκαζάρ τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,σ' ένα ντέρμπι ουραγών που πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη στην έδρα της με 1 - 0.

Η ΑΕΛ ήταν πιο επιθετική από την αρχή του παιχνιδιού κι όσο κυλούσαν τα λεπτά κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και στο 37ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Πινακά,που έκρινε και τον αγώνα.Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια προσπάθησε να ανέβει περισσότερο, χωρίς αποτέλεσμα όμως..... πολλά λάθη, άγχος και σχεδόν καθόλου φάσεις στην αντίπαλη περιοχή....

Στο 16' η ΑΕΛ κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Νικολιάς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά σκοράροντας. Όμως, ήταν εκτεθειμένος ο παίκτης των γηπεδούχων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από το VAR. 

Στο 21' παραλίγο να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ ο Παναιτωλικός. Ο Ταχάρ προσπάθησε με τακουνάκι μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Ντάλσιο, να σκοράρει, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ μπλόκαρε σταθερά.

Στο 37' το πολύ όμορφο γκολ της ΑΕΛ: Ο Μπεν Χατίρα τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ακούνια , ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Πινακά, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα και 1 - 0.

Λήξη του ημιχρόνου με την Λάρισα να προηγείται 1 - 0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να έχει πλέον την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την περιοχή της Λάρισας, η οποία γρήγορα συνήλθε κι άρχισε να απειλεί με δεύτερο γκολ.

Στο 56' ο Καρέλης βρέθηκε τετ α τετ, ο Ναγκί απέκρουσε αλλά ο φορ του Παναιτωλικού υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Στο 62' ο Νικολιάς έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος του Ντίας, κουβάλησε την μπάλα, έκανε την παράλληλη, ο Τσότσαλιτς αλλοίωσε την πορεία της και δεν μπόρεσε ο Ακούνια να μπει στην πορεία της...

Στο 63΄ και πάλι ο Νικολιάς πάτησε περιοχή, πλάσαρε, ο Μελίσσας απέκρουσε, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μπεν Χατίρα και πέρασε άουτ.

Οι δύο αλλαγές του Δέλλα στο 67' ζωντάνεψαν κάπως τον Παναιτωλικό που έψαχνε την ισοφάριση...

Στο 71' ο Καρέλης έκλεψε στον άξονα, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Πολύ κακά χτυπήματα του Παναιτωλικού σε όλες τις στατικές φάσεις, φάουλ και κόρνερ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί....

Πρώτη νίκη της Λάρισας φέτος στην έδρα της και μία ακόμα ήττα για τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα....

ΑΕΛ: Νάγκι, Γιακιμόβσκι, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Μπέρτος, Νικολιάς(85' Τρούγιτς), Μπεν-Χατίρα(68' Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Κολομπίνο, Ντουρμισάι, Ακούνια(87' Στίφλερ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Μεδίνα(80' Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον(80' Ντουάρτε), Περέιρα(87' Βέργος), Ταχάρ(67' Μάζουρεκ), Εντιγκά, Ντάλσιο(67' Μεντόζα), Ντίας, Καρέλης, Αριγίμπι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom