Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Εικόνες ντροπής και απίθανες εξηγήσεις! - “Προσπαθούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα” (φωτο)


Το νοσοκομείο στην Κεφαλονιά κρύβει στο εσωτερικό του τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω. Γυναίκα πήγε να επισκεφθεί συγγενή της και τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Οι εξηγήσεις που άκουσε την έκαναν να απορήσει…

Εικόνες ντροπής για το υγειονομικό σύστημα της χώρας, κατέγραψε αναγνώστρια του newsit.gr, μέσα από θάλαμο της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, με την μούχλα και την υγρασία να έχουν βρει καταφύγιο σε τοίχους και ταβάνια.

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια στο μήνυμα της, οι φωτογραφίες από το δωμάτιο 218 του 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται η παθολογική κλινική του νοσοκομείου, τραβήχτηκαν χθες Τρίτη 7 Ιουλίου όταν κατά την εσπευσμένη από το εξωτερικό επιστροφή της βρήκε τον παππού της να νοσηλεύεται σε αυτή την κατάσταση. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έχει κολλήσει και το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο Acinetobacter baumannil, το οποίο ευθύνεται για μια σειρά επιπλοκών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τοίχοι του νοσοκομειακού ιδρύματος ανησύχησε επιπλέον για την υγεία του παππούς της, ενώ ζήτησε αμέσως την μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο.

Η επιθυμία της αυτή όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά αντιθέτως γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να την πείσουν πως δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος, διότι μπορεί οπτικά οι τοίχοι και τα ταβάνια να είναι έτσι, ωστόσο η μούχλα και η υγρασία έχουν σταματήσει το καταστρεπτικό τους έργο, εξαιτίας των υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών.


Η γυναίκα σε μια επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε διαπίστωσε πως στον 2ο όροφο του νοσοκομείου υπάρχουν άδειοι θάλαμοι, γι αυτό και κάνει έκλυση προκειμένου ο συγγενής της να μεταφερθεί σε νέο και κάπως πιο ασφαλή θάλαμο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το γενικό νοσοκομείο βρίσκεται στο επίκεντρο των αρνητικών ειδήσεων, καθώς και το 2019 σε ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων αναφέρονταν στα πλείστα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom