Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Συνωστισμός σε γλέντι του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών στου Γουδή (βίντεο)


Ο κορονοϊός συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας, οι εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων είναι συνεχείς, αλλά κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Απόδειξη οι εικόνες από το Σαββατιάτικο γλέντι του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών
στο Αλσος Στρατού στου Γουδή, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα!

Τα τραπέζια γέμισαν από νωρίς και ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας. Εκατοντάδες άτομα χορεύουν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (04-07-2020) στο Αλσος Στρατού στου Γουδή. Η Γωγώ Τσαμπά και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν τον κόσμο που άρχισε να επιδίδεται σε ξεχωριστές χορευτικές φιγούρες. Κάποιοι όπως φαίνεται στο βίντεο της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” χόρευαν ακόμα και σε περβάζια παραθύρων.

Ο διοργανωτής του γλεντιού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και είπε πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν πέρασαν αστυνομικοί για έλεγχο. Είπε ότι οι αποστάσεις, όσον αφορά τα τραπέζια τηρήθηκαν κατά γράμμα.

“Ο φακός έδειχνε τον κόσμο παραπάνω, δεν ήταν 2.000” είπε ο κύριος Δημήτρης Μπίτσικας,πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών.“Είχαμε αντισηπτικά και ο κόσμος επιτέλους ξέσκασ唨.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ κι όσα είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου:


Ο εν λόγω πολιτιστικός σύνδεσμος έχει ήδη προγραμματίσει νέα εκδήλωση για το επόμενο Σάββατο

Ετήσιος θερινός χορός στη Βίλα Παυλίνα στου Ζωγράφου,πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.Οσοι πιστοί προσέλθετε... κρατώντας αποστάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom