Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στους Ραπταίους στη Νότια Εύβοια - Κινείται απειλητικά προς τον οικισμό Δήλησο (φωτο & βίντεο)


Συναγερμός στην πυροσβεστική για τη φωτιά στους Ραπταίους στη Νότια Εύβοια καθώς οι άνεμοι που πνέουν είναι πολύ ισχυροί και δυσκολεύουν το έργο τους στο να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής,στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις από Κάρυστο, Αλιβέρι και Χαλκίδα.

Το πύρινο μέτωπο εντοπίζεται σε δασική έκταση στην περιοχή Ραπταίοι του δήμου Καρύστου. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο:


  
Συνεχίζει αυτή την ώρα να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους Ραπταίους του Δήμου Καρύστου. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό Δήλησο.

Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, υδροφόρες του δήμου Καρύστου, ιδιώτες, εθελοντές και εναέρια μέσα 2 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα καναντέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ενημέρωσε κατοίκους του οικισμού Δήλησος να είναι σε ετοιμότητα για εκκένωση του οικισμού καθώς η φωτιά είναι κοντά στον οικισμό.

   
https://www.evima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: