Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

"Μπλόκο" της Περιφέρειας Αττικής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος - Πολιτική παρέμβαση με στόχο το «μπλοκάρισμα» της Ριζούπολης!


Μπορεί η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ να αποφάσισε ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, θα γίνει στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου, ωστόσο η Περιφέρεια Αττικής
εξέφρασε σήμερα (Σάββατο) τις «ενστάσεις» της.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια υπογράμμισε πως δεν προηγήθηκε σχετική ενημέρωσή της από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε για την προσεχή Δευτέρα (20 Ιουλίου), στο γραφείο του, τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας: σε μια συνάντηση που αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το εάν η Περιφέρεια θα δώσει τελικά τη συγκατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση για τη Ριζούπολη κατά πλειοψηφία, με τον Ολυμπιακό να αντιδρά έντονα σε αυτήν την επιλογή.

Συγκεκριμένα υπέρ της Ριζούπολης ψήφισαν όλα τα αιρετά μέλη από τις Ενώσεις, «παρών» οι εκπρόσωποι της Super League -εκτός του Τάκη Αγραφιώτη του Ολυμπιακού- αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, και «όχι» ο κ. Αγραφιώτης. Ο τελευταίος αντέδρασε οξύτατα στην επιλογή και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις με μέλη της εκτελεστικής της ΕΠΟ, ενώ προειδοποίησε και για νομικές ενέργειες.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού.
https://www.efsyn.gr

Διαβάστε παρακάτω το χθεσινό "προφητικό" δημοσίευμα του https://www.sport-fm.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτική παρέμβαση με στόχο το «μπλοκάρισμα» της Ριζούπολης!


Διαβάστε το παρασκήνιο γύρω από την χορήγηση της άδειας από την Περιφέρεια Αττικής για τον τελικό στη Ριζούπολη και την αποτυχημένη απόπειρα ώστε η άδεια να ανακληθεί!

Πολύ ύποπτες προεκτάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου, καθώς φαίνεται πως κάποια «κέντρα» έχουν βαλθεί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου ο τελικός να αλλάξει έδρα και να μην διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης!

Όπως έγινε από το πρωί της Παρασκευής (17/7) γνωστό, η Περιφέρεια Αττικής χορήγησε –μετά από αίτημα της ΕΠΟ- άδεια να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στη Ριζούπολη. Η Περιφέρεια διαπίστωσε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του αγώνα, με την επισήμανση ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων και ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Η απόφαση-χορήγηση άδειας από την Περιφέρεια Αττικής, κοινοποιήθηκε ακολούθως και στην ΓΑΔΑ.

Από εδώ και πέρα άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα τα οποία και αποκαλύπτονται παρακάτω…

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, λίγες ώρες μετά την χορήγηση της άδειας, ανώτερο στέλεχος της Περιφέρειας πλησίασε υπάλληλο του αρμοδίου τμήματος, προκειμένου να του μεταφέρει ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να μην δοθεί η άδεια για το γήπεδο της Ριζούπολης!

Ο υπάλληλος του είπε ότι έχει ήδη υπογραφεί η άδεια και έχει αποσταλεί και ο «προϊστάμενος» τον ρώτησε αν μπορεί με κάποιον τρόπο να την ανακαλέσει!

Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν ότι δεν είχε κάπου να «πατήσει» ώστε να την ανακαλέσει, αφού ήταν όλα οκέι σε ό,τι αφορά τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, εδώ έχουμε ξεκάθαρα μια πολιτική παρέμβαση, μια απόπειρα να μην γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη!

Ο «προϊστάμενος», χωρίς να γνωρίζει ότι έχει ήδη χορηγηθεί η άδεια (κάτι που οφείλεται στην ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η ΕΠΟ), προσπάθησε να μπλοκάρει την όλη την διαδικασία και απλώς η απόπειρά του απέτυχε διότι καθυστέρησε για λίγες ώρες!

Μια πολιτική παρέμβαση, από συγκεκριμένα «κέντρα» προς το εν λόγω ανώτερο στέλεχος, που με τη σειρά του επεδίωξε να επιβάλλει προς το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας τις εντολές που έλαβε.

Και εδώ έρχεται και κολλάει και η παντελώς αναιτιολόγητη αναβολή της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που ήταν να γίνει την Πέμπτη (16/7). Μια ενέργεια που «βαραίνει» φυσικά τον επικεφαλής της ΓΑΔΑ.

Με σκοπό την αλλαγή της έδρας του τελικού, παίζεται προφανέστατα πολύ βρώμικο παιχνίδι, στο οποίο εμπλέκεται και η κυβέρνηση, είτε αυτό αφορά κάποιον υπουργό, είτε την αστυνομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom