Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Άρχισε να προσαρμόζεται πίσω από τα κάγκελα η βιτριολίστρια - Φαίνεται έτοιμη να συνεργαστεί με τις Αρχές


Φαίνεται ότι η 35χρονη συνηθίζει σταδιακά τον κόσμο της φυλακής, στον οποίο την οδήγησε η φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι λόγω της αρρωστημένης ζήλιας που ένιωθε για τη λαμπερή Ιωάννα.

Στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, όπου έχει προφυλακιστεί, η Εφη Κ. αρχίζει να κινείται σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και δείχνει ημέρα με την ημέρα ότι θα συνεργαστεί με το σύστημα και πως θα εγκαταλείψει τη στάση ολοκληρωτικής άρνησης που κρατούσε μέχρι πρότινος.

Έτσι η ζηλόφθονη 35χρονη, η οποία δεν είχε την παραμικρή επαφή με το συγγενικό περιβάλλον της και καλά καλά δεν μιλούσε ούτε με τον δικηγόρο της, πήγε στο καρτοτηλέφωνο της πτέρυγάς της, σήκωσε το ακουστικό και είχε την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εφη απέφυγε να συζητήσει κάτι για την αποτρόπαια πράξη της και αρκέστηκε να μιλήσει με την αδελφή της για το πώς περνά μετά τον εγκλεισμό της, αλλά και για πρακτικά ζητήματα, όπως το επισκεπτήριο και τι χρειάζεται να της φέρουν οι δικοί της. Μάλιστα, έχει ήδη φροντίσει να υποβάλει αίτημα για το ποιοι συγγενείς της θα την επισκέπτονται, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές.

Η δράστις της ανατριχιαστικής επίθεσης κρατείται σε ευρύχωρο κελί με τηλεόραση μαζί με άλλες τρεις γυναίκες και μέχρι στιγμής συνυπάρχει αρμονικά μαζί τους χωρίς να έχει ιδιαίτερες παρτίδες, ούτε βέβαια και διάθεση να μιλήσει για την εμμονική ζήλια της, η οποία την έσπρωξε να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπο και τη ζωή της συντοπίτισσάς της.

Συνεργάσιμη
Η 35χρονη δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται πλήρως με το σωφρονιστικό προσωπικό, τηρώντας τους κανονισμούς, ενώ δείχνει την πρόθεση να συνεργαστεί με τις Αρχές. Μάλιστα, παραμένει σε ισχύ το αίτημά της να εργαστεί στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει μειωμένη ποινή.

Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα Π., η τραγική φιγούρα αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης, υποβλήθηκε στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί τμήμα του δέρματος της κεφαλής της. «Το κορίτσι αντέχει, και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε, όμως, μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» αποκάλυψε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου.

https://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom