Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ο κόσμος χάνεται,αλλά η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αρχίζει τώρα!


Αυτή την ώρα (20:00) αρχίζει στο Προεδρικό Μέγαρο η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων,των πυρκαγιών,αλλά... και των κανόνων που επιβάλλει η πανδημία!!!

Αυτό που βλέπετε στη φωτο είναι το χρονόμετρο στη σελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Με τους κανόνες λοιπόν που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας και στη σκιά των συνεχών προκλήσεων από την Άγκυρα,σε Κωνσταντινούπολη και Μεσόγειο, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο η δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως έχει ανακοινωθεί, θα υποδεχθεί τους πολιτικούς αρχηγούς, 22 υπουργούς, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακούς, 70 εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και 40 προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας, οι οποίοι στήριξαν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

Το παρών θα δώσουν και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, ανώτατοι δικαστικοί, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών οργανώσεων και επιμελητηρίων, εκπρόσωποι των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας και μέλη Ανεξάρτητων Αρχών.

Και ως γνωστόν στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κολλάει ο κορονοϊός,όπως είδαμε στην πρόσφατη συνάντηση της κυρίας Προέδρου με τους λοιμωξιολόγους!!!

Καλά να περάσετε παιδιά και... το νου σας στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα πάνω απ' όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom