Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Ένας χρόνος Κυβέρνησης Ν.Δ.: Η ανάρτηση του Μητσοτάκη με τα πεπραγμένα και το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, όλα ανάποδα!!!


Με ένα απολογιστικό βίντεο ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες, με αφορμή τα πρώτα "κυβερνητικά γενέθλια", τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές.

Το βίντεο κάνει έναν απολογισμό των 12 μηνών με εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς, από τη στιγμή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 μέχρι και σήμερα.

Εικόνες από το Μέγαρο Μαξίμου, τις επίσημες συναντήσεις του Πρωθυπουργού, τα ταξίδια του σε Έβρο αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, τις συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του κορονοϊού, την υπογραφή του East Med και άλλες.

"Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως #Ενωμένοι_Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας" αναφέρει στο μήνυμά του στα social media, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος Κυβέρνηση Ν.Δ., όλα ανάποδα


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ,αν και χρονικά προηγήθηκε της ανάρτησης του πρωθυπουργού κατά 3 ώρες,ήταν ένα αιχμηρό σποτάκι με την ίδια "δημοσιογράφο",που χρησιμοποιήθηκε και στο βίντεο για τον... Μωυσή (αυτό που έπεφταν τα χαρτονομίσματα με το τσουβάλι στο πλατό των ειδήσεων!!!),η οποία τα βλέπει όλα ανάποδα!!!

* το σκίτσο είναι του Αρκά από το Νοέμβριο του 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: