Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΑΙΓΙΟ: Νέος ψευτογιατρός επικαλείται το όνομα γιατρού και ζητά χρήματα…


Επιτήδειος προσποιείται ότι είναι ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου Δημήτρης Κανελλόπουλος και ζητά χρήματα! Το γεγονός καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Κανελλόπουλος, ο οποίος ήδη
έχει ενημερώσει την Αστυνομία τόσο στο Αίγιο όσο και στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι που γνωρίζουν τον γιατρό, του μετέφεραν ότι άνδρας αναφέρει πως είναι ο ορθοπεδικός του Νοσοκομείου Αιγίου Δημήτρης Κανελλόπουλος και ότι πλησιάζει ανθρώπους στο Αίγιο αλλά και την Πάτρα, ζητώντας τους χρήματα με τη δικαιολογία πως πρέπει να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί το παιδί του σε εγχείριση σοβαρής μορφής!

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δοθεί, ο άνδρας αυτός είναι μελαχρινός, περίπου 60 ετών, ενώ μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να εξαπατήσει κάποιους που του έχουν διαθέσει μικροποσά.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος καταγγέλλει το γεγονός ότι και πριν δέκα χρόνια είχε συμβεί κάτι ανάλογο από επιτήδειο που χρησιμοποιούσε το όνομά του ζητώντας χρήματα, μη αποκλείοντας να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Ο ίδιος διευκρινίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο αυτό και ζητεί από όσους αντιληφθούν τη δράση του να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία, τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσει να σπιλώνει το όνομά του…
https://www.filodimos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom