Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας με μία μαγευτική βραδιά «Χιλίων Φωνών»


Ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 στις 8.30 το βράδυ οι καλοκαιρινές συναυλίες που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια του 38ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Ύστερα από τις πολύ πετυχημένες βραδιές που ξεκίνησαν την Τετάρτη 1η Ιουλίου με Hip Hop, συνεχίστηκαν με Rock, Έντεχνα, Λαικά, Ρεμπέτικα, Δημοτικά και Παραδοσιακά Μουσικά Σύνολα της περιοχής και όχι μόνο, σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου σε ένα μαγευτικό χώρο, πανέμορφο, δροσερό και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, θα εμφανιστεί ζωντανά το μουσικό σύνολο «Χίλιες Φωνές» από την Θεσσαλονίκη, αποτελούμενο από την τραγουδίστρια Νατάσα Καραγιάννη, την οποία θα συνοδεύει στο πιάνο ο Καθηγητής Γιάννης Παπαευαγγέλου.

Το μουσικό σύνολο «Χίλιες Φωνές» είναι από τα πιο γνωστά πανελληνίως και ειδικότερα στη Βόρειο Ελλάδα, αφού δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με ελληνικά και ξένα τραγούδια που συνδυάζει διάφορα είδη μουσικής.

Ο Γιάννης Παπαευαγγέλου είναι ένας εξαιρετικός πιανίστας, Καθηγητής πιάνου με πολύ σπουδαία ερμηνευτική ικανότητα σε όλα τα είδη μουσικής.

Η Νατάσα Καραγιάννη με την εντυπωσιακή φωνή της διαπερνά όλα τα είδη της μουσικής με μεγάλη ερμηνευτική δεινότητα.

Το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας κλείνει τις καλοκαιρινές του συναυλίες στο μαγευτικό χώρο του Mouzaki Palace Hotel με ένα επαγγελματικό σύνολο πολύ υψηλών προδιαγραφών, που θα καταπλήξει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ «ΧΙΛΙΩΝ ΦΩΝΩΝ»
"Όταν ο Γιάννης συνάντησε τη Νατάσα δημιουργήθηκαν οι "Χίλιες φωνές". Και πώς γίνεται δύο να είναι ισάξιοι χιλίων;Αυτό λέγεται μαγεία της μουσικής...Είναι αυτή που κυκλοφορεί γρήγορα στο αίμα και πάει κατευθείαν στην καρδιά, είναι αυτή που δίνει στις αναμνήσεις σάρκα και όστα..."

Οι ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ είναι ένα δίδυμο που βασίζεται στο πιάνο και στη φωνή.

Δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Παπαευαγγέλου και τη Νατάσα Καραγιάννη όταν οι δυο τους αποφάσισαν να έχουν στόχο να τραγουδούν για να συνυπάρχουν με τις φωνές του κοινού τους και να τις πολλαπλασιάζουν, πάντα με γνώμονα την αγάπη για τη μουσική!

Τραγούδια που έχουν στόχο τη διασκέδαση και τα έντονα συναισθήματα που μόνο η αληθινή μουσική μπορεί να δημιουργήσει!
Μουσικές εγχώριες και του κόσμου, από το χθες στο σήμερα και το αντίθετο, πάντα με στόχο αυτή την ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική και την αλήθεια που αυτή επιβάλλεται να αναδεικνύει!

Μετά από 3 χρόνια δημιουργίας και σπουδαίων συνεργασιών οι "Χίλιες φωνές" έχοντας στα χέρια τους την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά "Χημεία" που κυκλοφορεί από την MLK records, την Κυριακή 12/7/2020 στις 20:00, με την ομότιτλη παράσταση "Χημεία", εμφανίζονται στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη στο Mouzaki Palace Hotel, για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους και να πολλαπλασιάσουν τις "φωνές" τους.

Το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, που υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, φέτος είναι αφιερωμένο στους κορυφαίους συνθέτες Giovanni Animuccia (1520–1571) και Vincenzo Galilei (1520–1591) για τα 500 χρόνια από τη γέννησή τους, Tomaso Giovanni Albinoni (1671-1750) για τα 270 χρόνια από το θάνατό του, Johann Sebastian Bach (1685-1750) για τα 270 χρόνια από το θάνατό του, Giuseppe Tartini (1692-1770) για τα 250 χρόνια από το θάνατό του, και Γιάννη Χρήστου (1926-1970) για τα 50 χρόνια από το θάνατό του.

Για την διοργάνωση συμβάλουν ο Δήμος Μουζακίου, το ΕΒΕ Καρδίτσας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων.

Η διοργάνωση είναι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας.

Τις εκδηλώσεις του 38ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρουσιάζει ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 38ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (1-12/7/2020)

Κυριακή 12 Ιουλίου – Εμφανίζεται το συγκρότημα «Χίλιες Φωνές» - Τραγουδάει η Νατάσα Καραγιάννη, στο πιάνο συνοδεύει ο Καθηγητής Γιάννης Παπαευαγγέλου - Ώρα έναρξης 8:30 μμ.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom