Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Καινούργιο Αγρινίου εν έτει 2020: ΝΤΡΟΠΗ! Κατέβασαν (εξαφάνισαν) το πανό της Πρωτοβουλίας Παλαιμάχων της «ΔΟΞΑΣ»



Δυστυχώς ορισμένοι στο Καινούργιο μας γύρισαν πίσω σε σκοτεινές, μαύρες και «ανώμαλες» εποχές, όπου «όλα τα 'σκιαζε η φοβέρα, και τα πλάκωνε η σκλαβιά», που λέει και ο εθνικός μας ποιητής, αφού με
τραμπούκικο και αλήτικο τρόπο, έδρασαν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, ξήλωσαν και εξαφάνισαν το πανό (της εικόνας), που είχαμε αναρτήσει στη θέση Χαραυγή – είσοδο του χωριού.

Εάν δεν θέλουν τη δημοκρατία του αντίλογου και τα αυτονόητα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη τότε «δικαίως» αποφεύγουν το δημόσιο απολογισμό και τις εκλογές στο Σύλλογο… Αν έχουν ονειρώξεις για του ενός ανδρός αρχή, εν έτει 2020, ματαιοπονούν τα γεγονότα προσεχώς θα είναι καταλυτικά σε βάρος τους.

Με το πανό ζητούσαμε να επανέρθει σε κανονική λειτουργία ο Σύλλογός μας που μετατράπηκε σε μαγαζί δυο - τριών ανθρώπων και ενός άλλου, που «βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίο» και αρνούνται να κάνουν εκλογές εδώ και 5 χρόνια γράφοντας τους πάντες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Με αυτή την αντιδημοκρατική και καταδικαστέα ενέργειά τους, μας υπενθύμισαν όσοι συμμετείχαν άμεσα σε αυτή την αποτρόπαια ενέργειά τους, καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί, ότι είναι παιδιά των πατεράδων τους, όπως ανέφεραν στα μελλούμενά τους οι παλιότεροι Καινουργιώτες!

Ντροπή και προσβολή στη δημοκρατική κοινωνία του Καινουργίου
Τους παραδίδουμε στην χλεύη και την ελεύθερη κρίση κάθε μέλους του Συλλόγου, που οι κύριοι μεθοδεύουν την διαγραφή όλων των παλαιμάχων για να κάνουν εκλογές μεταξύ τους, όπως συνήθως όταν θέλουν, παράλληλα καλούμε τους πολίτες και τους φορείς να καταδικάσουν το απαράδεκτο γεγονός της υφαρπαγής του πανό και της φίμωσης της Πρωτοβουλίας παλαιμάχων.

Όποιος δεν αντέχει τη δημοκρατία ας καταταχθεί εκ νέου στα ΤΕΑ, που κάποτε κάποιοι εξ αυτών υπηρέτησαν αγόγγυστα.

ΥΓ: 1. Δεν περιμέναμε η πρωτοβουλία μας, για την νόμιμη επανεκκίνηση του Συλλόγου των Παλαιμάχων της «ΔΟΞΑΣ», ότι θα τάραζε τα τοπικά λιμνάζοντα ύδατα.
2. Αλήθεια γιατί τους ενόχλησε τόσο πολύ το περιεχόμενο στο πανό;

Καινουργιώτες αγρυπνείτε!
Από την Πρωτοβουλία Παλαιμάχων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom